cokolada -> RE: "Tvoje dijete je ugrizlo prijatelja u vrtiću" (16.9.2009 15:24:40)
|
vidim da kod svih ista prica... Za sve lose su mame krive, ulazem puno strpljenja kao i vi ostale, nisam za "po guzi", a muzevi jednostavno nemaju strpljenja i misle da pricama razmazimo dijete, ali to proizlazi iz njihovog odgoja. Mislim da je ok razgovarati sa dijetetom i 100 puta ponoviti bolje i dugorocnije i na kraju se stvori psihicki zdraviji odnos sa djetetom nego udaranjem, u tome necu nikada popustiti i dozvoliti mm da ga udara pa makar i pod cijenu da slusam "tvoje dijete". Razgovaraj FJ sa mm i reci mu sto te zasmetalo, mi stalno razgovaramo i ponekad se pravdamo, izbjegavam pred djeteom, ali ponekad izleti. Jednu vecer smo se posvadali jer mis nije htio spavati i izlazio je iz kinderbeta i palakao (inace vodimo rat oko spavanja), a meni mm "eto ti tvoje odgojne metode, nis ne slusa", nije taj dan slusao i ja sam ga nekoliko puta odvodila u sobu, pa pricu ispricala itd a on je zivcanio, nema strpljenja. Inace vecinom ode bez puno problema na spavanje.
|
|
|
|