Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 17.9.2009 20:38:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
Lola sretnoooo
|
|
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 10:20:24
|
|
|
|
njanja
|
ajme, tako sretno, smireno, uzbuđeno, malo preplašeno, ali ova 3 prethodna osjećaja su definitivno bila jača...doduše, ja sam išla prvo u predrađaonu i tamo sam stvarno bila presretna i uzbuđena, ali kada sma ušla u rađaonu, tada su me spojili na drip pa me počelo boljeti i onda me malo ulovio strah... ali nemoj se ništa brinuti jer to je tako jedan dobar osjećaj! samo misliš kako ćeš ubrzo upoznati svog anđela i ako ne bi željela uskoro biti trudna, voljela bi ponoviti taj osijećaj!
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 11:30:39
|
|
|
|
m600
|
lola draga divne vijesti.... sretnooo!!!
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 12:40:53
|
|
|
|
Lola88
|
Još ništa. Ali ne lovi me panika, bar još ne. Znači, izravnat cervix definitivno znači da će beba uskoro vanka ili? Da i to da je bebina glavica skroz nisko u zdjelici? Meni nekako cijelo vrijeme po glavi ide datum 28.09.
|
|
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 14:14:32
|
|
|
|
Zvonki
|
Bez brige m600, ne možeš napraviti ništa što ti jadni doktori nisu već vidjeli
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 19.9.2009 9:07:49
|
|
|
|
Lola88
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bez brige m600, ne možeš napraviti ništa što ti jadni doktori nisu već vidjeli Tu se u potpunosti slažem!
|
|
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 19.9.2009 10:02:40
|
|
|
|
Anoniman
|
lola srecnooooo!!! uz tebe smo
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!