|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bombonjere
20.9.2009 15:33:25   
CallamityJane
a ovo sada jedem, ruzno samo tako. Isto stiropol da jedem ali kupila djetetu a ono nece pa rekoh steta da  propadne user posted image
user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 26
20.9.2009 15:34:46   
natalijax
ja dobila to na novinama,ja poklopala sve,a boze sveti kad imas lubenicu sve jedes,sto sumnjam da bi ih jela sad,Al ni ni cudo da to djeca nece jestuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27
20.9.2009 15:38:06   
buduća mamica
ocete vi da meni oči ispadnu i jezik mi natekne??? puno je tu finoga a meni se jede slatko user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 28
20.9.2009 15:39:08   
CallamityJane
ja sa lubenicom jela kisele krastavce i cips od pizze u isto vrijeme, kako sam mogla stvarno sam bila prase user posted image
a ovo je stvarno grehota da propadne, znas sve se tjesim dobice to kroz mlijeko user posted image  nije bas da sam ja sve pojela i njoj ce dopasti

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
20.9.2009 15:40:31   
buduća mamica
cally ostadosme same user posted image

Neposredna veza do poruke: 30
20.9.2009 15:41:47   
CallamityJane
jesmo li opet to user posted image
cini se da ja i ti otjerasmo cijelu RR-ju, izgleda da ima nesto zloslutno u nasim pojavama cim nas svi izbjegavaju user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 31
20.9.2009 15:43:47   
buduća mamica
ili su cure ošle tražiti nešto slatko, opasna je ova tema za raspravu, pojela bih cijelu kravicu milku sama user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 32
20.9.2009 15:49:22   
CallamityJane
ovde nema rasprave, ovde se svi slazu i vole pogotovo cokolade vole user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 33
20.9.2009 15:50:38   
buduća mamica
jel cuko papa cokolade?

Neposredna veza do poruke: 34
20.9.2009 15:50:46   
pincirotvajler
[/link]           [link=http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/41TDG9a658L._SL500_AA280_.jpg&imgrefurl=http://www.usporedi.hr/forum/showthread.php%3Ft%3D400&usg=__YgZhTxJzqSUotROyCKRM8sAvyvI=&h=280&w=280&sz=12&hl=hr&start=1&sig2=Y_ogt5nshnKLDjTUMq23rg&um=1&tbnid=JOR4m5oSPKn7xM:&tbnh=114&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3Dmilka%2Bnoisette%26hl%3Dhr%26rlz%3D1W1GGLJ_en%26sa%3DG%26um%3D1&ei=HDO2StexJM7AsAbUh43vDA]

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 35
20.9.2009 15:51:57   
pincirotvajler
user posted image

user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 36
20.9.2009 15:53:47   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

jel cuko papa cokolade?

neeee, cuko je jos mali sem toga rekla sam da dok ne krene u skolu ja joj necu dati coksu u inat onima sto kazu kako ja  patim djete sto joj ne dajem sarmu,  batake, kolace i torte da jede user posted image

Neposredna veza do poruke: 37
20.9.2009 15:54:42   
buduća mamica
znaci sve što cuko dobije ide tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 38
20.9.2009 15:56:47   
mali_macic
i meni se sad jede cokolada...., mislim da imam jos jedan Bounty u frizideru idem ga odmah pojest.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 39
20.9.2009 15:57:04   
CallamityJane

znaci sve što cuko dobije ide tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daaa user posted image  a posto sam ja protocna(citaj dojilja) to je sve za moje dijete, i kada jedem u sred noci to je da ona ima da papa, i kada jedem cokse to je da joj bude mlijeko sladje i sve tako ....
vidis kako sam ja nesebicna user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
20.9.2009 15:58:05   
buduća mamica
a mislim da smo našli uzrok zašto cuko grize user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 41
20.9.2009 15:59:05   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mali_macic

i meni se sad jede cokolada...., mislim da imam jos jedan Bounty u frizideru idem ga odmah pojest.

stoop, stani daj taj Bounty ovamo, fino podijeli na jednake dijelove i daj ekipi za stolom user posted image user posted image user posted image (meni malo vise ipak sam ja za dvoje user posted image )

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 42
20.9.2009 16:00:06   
buduća mamica
cally varaš, ja sam ovdje za dvoje, tvoj cuko dobije sam svoj dio user posted image

Neposredna veza do poruke: 43
20.9.2009 16:01:05   
CallamityJane

a mislim da smo našli uzrok zašto cuko grize user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ane spominji mi, upravo sad mi otima tastaturu jednom rukom, drugom me vuce za kosu dok su joj zubi u mom ramenu, veselo meni skroz user posted image

Neposredna veza do poruke: 44
20.9.2009 16:04:54   
buduća mamica
ma ne mala je ona još za takve stvari, daj joj čokse bude mirna nećeš znati da je imaš, vidi ona da mi tu pričamo o nečem finom user posted image user posted image user posted image a mogu je zamisliti kako te razvlači user posted image user posted image user posted image user posted image slatkiš mali, daj joj malo da tipka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 45
20.9.2009 16:06:05   
mali_macic
e a ja kao nisam u dvoje jel da user posted image user posted image user posted image , ovako svaki zalogaj cu posvetit jednoj curi ukljucujuci rodjenim i nerodjenim bebacima.

E very day and night
L oving you is what I do

Neposredna veza do poruke: 46
20.9.2009 16:07:13   
buduća mamica
znači mačiću uživat ćeš za nas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image samo navali user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 47
20.9.2009 16:08:36   
mali_macic
naravno da hocu, sto bi ja bez vas cura tako da je to minimalno sto mogu ucinit user posted image user posted image user posted image

E very day and night
L oving you is what I do

Neposredna veza do poruke: 48
20.9.2009 16:10:13   
CallamityJane
CS>gm bvgtfv bv h j ,            n  kc  .µmk

e ovo vam je od Bobi user posted image
da joj vidite srece i nevjerice na licu kada sam joj pruzila tastaturu, kako ju je zgrabila user posted image

Neposredna veza do poruke: 49
20.9.2009 16:12:02   
buduća mamica
joj baš si draga user posted image user posted image user posted image ja ne bih ni kazala da imam čkosu, samo bih je smazala negdje postrani da me nitko ne vidi user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam grozna kad je slatko u pitanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!