|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje odlaze muzevi sa ljubavnicama?
20.9.2009 20:42:01   
nancy
IZVORNA PORUKA: mlada mama

moje je misljenje da to naprave ljudi kojima brak nije bas cvrst pa misle drugdje ce biti bolje

ma to rade ljudi kojima je brak dosadia pa traze nekakvo uzbudjenje.....nece se takvi nikad razvest jer kuci imaju svoju "sigurnu" a ova druga je za zabavljanje

< Poruku je uredio Iva Piva -- 22.9.2009 6:47:39 >

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 26
20.9.2009 20:54:56   
Ninaa
Evo sinoć bili na krstitkama u jednom hotelu i kak je Katarina morala sisati dobili smo sobu i na recepciji piše, noćenje cijena 350 kn, dnevni odmor 200, hm a kom treba dnevni odmor pa da ode u hotel i plati, mislim da se to odnosi na sex. Seka i ja smo se baš nasmijale kad smo to vidjele.

< Poruku je uredio Iva Piva -- 22.9.2009 6:47:53 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 27
20.9.2009 21:39:29   
ELISABETH
IZVORNA PORUKA: nancy

ma to rade ljudi kojima je brak dosadia pa traze nekakvo uzbudjenje.....nece se takvi nikad razvest jer kuci imaju svoju "sigurnu" a ova druga je za zabavljanje

slažem se u potpunosti jer nažalost imam primjer u svojoj obitelji, moj stari ima jednu "prijateljicu" već godinama koja je samo par mjeseci starija od mog brata, viđa se s njom često, čak je i mama saznala, to me je ubilo u pojam user posted image kad sam pokušala s njim razgovarati o tome rekao je da se ne petljam, ja sam odgovorila da se razvede ako brak ne funkcionira, mislima da bi mami tako ipak bilo malo lakše, a on je odgovorio da nije lud i da sam zna da će ga ta "prijateljica" još malo ostaviti jer je on svaki dan sve stariji i stariji...

< Poruku je uredio Iva Piva -- 22.9.2009 6:48:13 >

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!