Anoniman -> RE: CB: "Rastanak u zoru" (24.9.2009 22:23:43)
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Nelly...i moja obožava maziti uho kad ide spavati, ali ne dira naušnicu Obožava kad joj se diraju uši, pa je sa oduševljenjem reagirala kad joj je teta flomasterom obilježvala točkicu... Za prvu se samo namrštila, a za drugu je plakala...ali duda je sve popravila [sm=smiley20.gif] Uši smo bušili 14.09. i sve je ok...inače u Zg-u neče prije druge godine, pa sam u Vinkovcima...volim do je tako mala da se nauči na njih...a u biti, tko će ju držati kad bude imala 2god... pa o tome sam i ja razmisljala, bolje ranije, nece se posle ni secati [sm=smiley1.gif] jos uvek se secam price kad je moja sestra htela sa 2,5 godine da busi usi, moji se neckali a ona navalila...kakvo je to veselje bilo u sred grada[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja se plasim da je ona ne bi zakacila, jer ona ne mazi uvo, ona ga cupa, vuce, nije nimalo nezna...[sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif] ali Luce mi je prelepa, ne mogu je se nagledati!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|