Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 22:57:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
i treba da sam ti divna kada sam ti glumila klauna za tatu nadam se da nikada necu sresti covjeka bilo bi me sram gluposti mojih
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:02:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe i treba da sam ti divna kada sam ti glumila klauna za tatu nadam se da nikada necu sresti covjeka bilo bi me sram gluposti mojih pa mozda vec sutra budes imala priliku da ga upoznas on me dovozi na nase druzenje i vraca kuci
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:03:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
ju kuku lele meni cim vidim da se priblizavate prvi zbun je moj
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ju kuku lele meni cim vidim da se priblizavate prvi zbun je moj
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:07:04
|
|
|
|
buduća mamica
|
ku ku nitko me ne doživljava, zar sam ja preozbiljna za vas?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:07:40
|
|
|
|
MaTana
|
cure, ja se odjavljujem, poceo me opet davit ovaj kasalj, pa idem lec prije nego probudim bubu... Laku noć
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:07:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Wuki draga nisi nas skoro obavestila sta se sa sveki desava?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:08:44
|
|
|
|
MaTana
|
Buduća mamice, vidjela sam ovu akciju i stvarno ima divnih stvari, ali mi u Du nemamo spar
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:09:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
curke moje vidim da ste veceras neaktivne tako da ja idem malo citati stagod, mozda sta pametno i naucim zelim vam svima ugodne snove i lijepo sanjajte I u sobi na belom jastuku i u sumi pokraj starog panja, svi pod obraz il' sapu il' ruku doslo vreme da se lepo sanja laku noc, laku noc, laku noc laku noc cure obozavam ovu pjesmicu
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:10:39
|
|
|
|
buduća mamica
|
mi imamo pokažem ja ovo mm kaže on meni znaš da ništa do plače eh što ja imam sreće
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:12:47
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Wuki draga nisi nas skoro obavestila sta se sa sveki desava? ahhh...jednostavno sam oglušila na nju...pa nemam pojma ni tko ni gdje... Pričamo..ali službeno, barem s moje strane.. Ona to sad sve pokušava popraviti..ali malo kasno
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:13:47
|
|
|
|
Anoniman
|
cure i ja vas napustam, spava mi se skroz...laku noc svima!
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:14:54
|
|
|
|
MaTana
|
joooj , a bas su super jeftini oni bodići za bebe, kod nas su puno skuplji... Opcenito sva robica za bebe je puno skuplja nego bilo gdje drugo sto sam gledala. Jedino nekad u getrou nadjem nesto povoljno.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:16:16
|
|
|
|
Wukovarka
|
Noć curama koje odlaze...i ja ću ubrzo Pregledavam teme koje sam promašila
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:20:02
|
|
|
|
mariola
|
I ja ću poć. Red je i da zatvorim butigu, jutros sam je otvorila. Spava mi seeeeeeeeee, idem gledat Seinfelda iz kreveta i spavanac. LN Javim se ujutro.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:27:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej cure evo i mene samo na kratko,bacam oci na teme a ful sam danas nekako umorna..... Nadam se da ste mi vi sve dobro....
|
|
[Obrisani korisnik] 24.9.2009 23:32:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:34:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej draga decki spavaju a ja sam u pakiranju,vracamo se u subotu u zg...... Nikad kraja sa stvarima,kako si mi ti i Anjica....?
|
|
[Obrisani korisnik] 24.9.2009 23:36:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:39:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme i ja sam u tako nekom raspolozenju,zivcana,lagano mi je pun k svega a sad jos kad se sitim da cu u zg biti vecinom sama sa njima uvati me jos veci bed....a najgore od svega sto se derem na njih bez razloga....cinimi se da lagano pucam..... moram obavezno pocet misliti malo na sebe i negdi se pomaknuti,po cile dane sam samo sa njima....
|
|
[Obrisani korisnik] 24.9.2009 23:44:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 24.9.2009 23:49:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
meni je u zd super jer imam pomoc od mame al u zg to je vec druga prica.... a neznam sto ti reci,znam da ti je koma al siti se da nas ima jos,da nisi sama.... Idem lagano na spavanje....draga drzi mi se pa se cujemo.....
|
|
[Obrisani korisnik] 25.9.2009 0:17:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 25.9.2009 7:29:15
|
|
|
|
Puli
|
dobar jutar kavica je skuhana kako ste mi
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!