Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 8:46:52
|
|
|
|
vjerae
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 9:50:35
|
|
|
|
anaxx
|
jutro svima!!!
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 9:57:16
|
|
|
|
buduća mamica
|
jutro
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2009 10:14:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 10:18:35
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure. Ja sam već obavila sto sitnica po kući, bila u apoteci, dućanu, pošti... Sad malo odmaram s vama pa idem dalje. Kako ste mi vi?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 10:19:40
|
|
|
|
MaTana
|
jutro, ja sam samo u prolazu svratila da javim novosti o mali macic, sad se idem malo igrati sa bubom, pada nam kisa pa nemozemo u setnju
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 11:19:19
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja sam u guzvi pa se pisemo kasnije...
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 11:32:14
|
|
|
|
buduća mamica
|
za malenu Stelicu
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 11:58:27
|
|
|
|
buduća mamica
|
meni se sada događa nešto i ne znam da li da se brinem, naime beba je prestala gurati, osjetim da se miče ali to je sve sitno u odnosu na do sada
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 12:06:16
|
|
|
|
buduća mamica
|
ma ne vjerujem da već želi van, bude se tvoja Katja strpila još par tjedana ali meni je još rano da mi se beban primiri mi smo tek 25 tjedana
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 13:08:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Opet nitko aperetiv ne sluzi....ode ova nasa birtija kvragu
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 14:34:48
|
|
|
|
paolina
|
Cure.. sigurno sam vrlo ,, vrlo dosadna.. ali evo.. termin mi je za manje od mjesec dana.. prije na dan cu vam javit.. a posle porođajna prica..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 14:36:54
|
|
|
|
ZVRK
|
a zašto misliš da tregeri neće izdržati???? po meni ti druga ne treba kada već imaš jednu. meni nije dugo trajala jer je zvrkić brzo narasao i otežao za u nju ići
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 14:38:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Slažem se sa zvrk,ja nebi kupovala drugu,ako već imaš jednu... Usput pozdrav svima..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 14:41:35
|
|
|
|
paolina
|
Ma nisam ju niti kupila.. niti sam planirala.. vec imam jednu.. ali nekako sam ju skupo platila . nesh mi tregeri tanki.. ali ne vjerujem da bar dva puta stavim ju u klokanicu jer imam vec preivse stvari.. (kad bum sve to ja isprobala?)
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 15:34:57
|
|
|
|
anaxx
|
cure moj radni dan (tjedan) ja završio, pozdravljam vas i želim ugodan vikend svima... pišemo se u ponedjeljak, ako me ne uhvati potreba za vama i prije, vikendom ja samo tu i tamo škicnem da vidim o čemu raspravljate... pozdrav....
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 16:40:49
|
|
|
|
paolina
|
E lubenice i dinjice.. danas sam isla ljecnici, vec sam u devetom mjesecu !!!!! Sto znaci da iz dana u dan cekam svoju malu Sarah... Sve je pripremljeno, ne bojim se bas toliko ali priznajem treme ima, to nije bilo sto, to je velika radost jer dolazi novi clan porodice i vrijedi se malo napatiti...no kada vidim okice i rukice sigurno bol i nervoza nestajuuu Ovih dana budem dolazila na RR ali ocekujte da bum dolazila ovdje sa malom.. malo ona pise malo ja!.. hahahaha.. cao dame..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 17:43:58
|
|
|
|
Lady3
|
Evo cure moje danas mi je rođendan pa vas častim,dozvala sam ove konobare da vas poslužuju večeras dok ja budem u gradu sa svojim curama.. malo cuge i jela..navalite ..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 18:15:59
|
|
|
|
Candy
|
Isuse,zavrtilo mi se od ove ponude ...Lady,sretan rođendan draga ! Bok komadi,ima li koga da popijemo i popapamo sve to ili moram sama ?
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 2.10.2009 18:16:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Gdje je hrana i pice, tko je tu?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!