Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:32:02
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: nancy i MaTana,tebe nisam vidila.sorry i cally je tu
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:32:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo malo cuge
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:33:45
|
|
|
|
buduća mamica
|
kako pupa mamice, je li mrda? user posted image itekako, sto na sat tvoja izvana moja iznutra
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:34:52
|
|
|
|
nancy
|
ma vidila sam ja calli e kako bi mo lipo dosa taj jedan rozi koktelic. a znate da sam mislila napravit nekakvi liker .samo za sebe jeste pile vi mozda liker od jaja???
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:36:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
´joooj tesko tebi ako bude kao moja neman nency ju danas jedva 50m nosila nancy ubiti cu te, znas li da 11-a ne vozi nedeljom, pjeske dosla kuci a u stanu do jos uvijek cirkus, jos uvijek se plac cuje
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:37:13
|
|
|
|
buduća mamica
|
jeste pile vi mozda liker od jaja??? ne
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:38:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica jeste pile vi mozda liker od jaja??? ne isto ne i zvuci bljak sto nam Andja suti?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:38:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo cure javljam se samo u prolazu,tj da vas pozdravim jer idem leci...boli me danas glava za poluditi,popila tabletu pa ide u horizontalu....
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:38:56
|
|
|
|
buduća mamica
|
a u stanu do jos uvijek cirkus, jos uvijek se plac cuje user posted image jel to onaj tvoj vampir?
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:40:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica a u stanu do jos uvijek cirkus, jos uvijek se plac cuje user posted image jel to onaj tvoj vampir? jee samo sto nije nista tako romanticno, nego obicni zlostavljac i nasilnik
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:40:31
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ´joooj tesko tebi ako bude kao moja neman nency ju danas jedva 50m nosila nancy ubiti cu te, znas li da 11-a ne vozi nedeljom, pjeske dosla kuci a u stanu do jos uvijek cirkus, jos uvijek se plac cuje meni jos ruke trne od tvoje buckice ajoooj jadnice moja pa sta nisi isla devetkom do pazara pa onda cekala do visoke? a plac.......ma ne znam sta bi ti rekla.upali radio da je jadnu ne cujes.najbolje ti je kad nista ne znas sta se desava oko tebe
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:40:35
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ´joooj tesko tebi ako bude kao moja neman nency ju danas jedva 50m nosila nancy ubiti cu te, znas li da 11-a ne vozi nedeljom, pjeske dosla kuci a u stanu do jos uvijek cirkus, jos uvijek se plac cuje Ona bas nije teska 11 se ja vozin na pujanke
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:40:37
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece pristiglim damama volim kada nas ima puno... a sto mislis da ce se razboliti buba? kako pupa mamice, je li mrda? nancy nisi bolesna jer i meni curi nos i svrbi me, znaci alergija, Kiki upravo kaki, sva se zacrvenila i stenje bog martic Ma sto se nje tice ja sam ti hipohondar, nije dosad nikad bila bolesna, ali danas mi je nekako cudna, nece da spava, mazasta cak i vise nego inace... neznam mozda je samo ova nagla promjena vremena malo izbezumila, evo skoro je 11 a ona jos skace u kreveticu i zove mam mam (mala englezica ) inace u 8 ipo najkasnije spava
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:42:10
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: buduća mamica jeste pile vi mozda liker od jaja??? ne isto ne i zvuci bljak sto nam Andja suti? i meni je zvucalo bljak al mi je jedna bivsa susjeda rekla da ga je pila i da je odlican. calli moja napravit cu ti ga pa ces probat.mene bas zanima na sto to slici. al tek kad mi sidne porodiljni
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:43:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma nancy prije ja stigla nego bus marta kada budes isla na pujanke javi se, ja sam na visokoj castim kafom ionako sam ti duzna od prosli put.... i moja je andjo danas cudna, bas je bila grintava vidjela je nancy a nikada nije takva uvijek raspolozena, moguce da je do vremena nancy upalila sam radio, valjda ce se smiriti. Da znas da mi nije svejedno, jedva cekam da odem..
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:44:28
|
|
|
|
buduća mamica
|
jee samo sto nije nista tako romanticno, nego obicni zlostavljac i nasilnik user posted image taj tvoj susjed je zbilja izašao iz nekog filma strave najbolje ti pripremi neku deblju tavu
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:46:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica jee samo sto nije nista tako romanticno, nego obicni zlostavljac i nasilnik user posted image taj tvoj susjed je zbilja izašao iz nekog filma strave najbolje ti pripremi neku deblju tavu izgleda bas da je tako, evo strka u hodniku i skripa guma na asfaltu ma na kraju krajeva boli me za njih briga, dijete mi isprepadasee
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:46:29
|
|
|
|
MaTana
|
ja slabo pisem sa jednom rukom, moram ovu malu beštiju držat drugom, a i ubija me, pocupala mi je kosu, sad pokusava uho... Neznam sto joj je nikad nije ovakva, uopce ne pokazuje da joj se spava
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:48:45
|
|
|
|
Marta j
|
Nisi ti nista duzna nego se meni tuki onda zurilo pa sam one zadnje 2 kave zaboravila platiti ja se sjetila putem kuci pa mi bilo krivo. Kakve ti to susjede imas Nancy nemoj se ljutiti to je bila tvoja kava i mislim od kitty.
< Poruku je uredio Marta j -- 4.10.2009 22:49:35 >
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:52:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana ja slabo pisem sa jednom rukom, moram ovu malu beštiju držat drugom, a i ubija me, pocupala mi je kosu, sad pokusava uho... Neznam sto joj je nikad nije ovakva, uopce ne pokazuje da joj se spava moja andjo tako je meni svako vece na sto strana se razidjem da sve stignem zato sam sinoc i eskivirala jaju, a ja fino donesem krevetic iz sobe i stavim ga u njega i evo je kraj mene lupa po tastaturi sa druge strane martic ne budi smjesna sledeci put ja castim bleso jedan ali obavezno matu nam dovedi
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:52:12
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Nisi ti nista duzna nego se meni tuki onda zurilo pa sam one zadnje 2 kave zaboravila platiti ja se sjetila putem kuci pa mi bilo krivo. Kakve ti to susjede imas Nancy nemoj se ljutiti to je bila tvoja kava i mislim od kitty. ne razumin marta j kakva kava??
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:53:12
|
|
|
|
Marta j
|
Kada smo bile na druzenju ja platila prije a te 2 kave zaboravila
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:55:02
|
|
|
|
nancy
|
ah da ,sad sam tek se malo vratila gore povise i procitala poruke.a zasto bi ti sve i platila.?? ma nisi nas ti sve pozvala na kavu pa da moras platit
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 4.10.2009 22:55:55
|
|
|
|
MaTana
|
ma ja i jesam u sobi, evo je zaspala, za sada, kazem ti da su meni ovo ful cudne situacije, ovo je prvi put da sam je uspavljivala na rukama. I sad nesto stenje u kreveticu, a ja sam isto kao da me vlak pregazio, popodne mi se pocelo vrtit u glavi, nisam bolesna, dobro se osjecam.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!