Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 11:24:36
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ljubav moja..Kaže:da brzo ozdrave i idu kući svojoj mami! Bravo za Cvrčkicu, pozdrav svima.
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 11:31:44
|
|
|
|
vjerae
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 11:54:46
|
|
|
|
paolina
|
Ajme ljudi kako sam bijesna i kak me boli.. porođena u Petrovoj bolnici u Zagrebu.. nisam nikad vidjela onako odvratne ljecnike.. pustili me nakon dva dana.. rodila krpunu bebu i nista.. postupaju sa bebacima veoma okrutno.. to je najstarija bolnica i moze se primjetit.. po osoblju .. Nisam toliko umorna koliko sam bijesna.. dobro ak ne postuju bebice ali majke.. ?? sto s njima.. postupit kao prema najvecim monstrumima ..stvarno nepravedno
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 11:56:48
|
|
|
|
ZVRK
|
probaj se primiriti da ne bi ostala bez mlijeka a i malena osijeti nervozu preko tebe
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 11:57:55
|
|
|
|
paolina
|
A znam.. to mi majka govori.. kaze da smo nas dvije dobro a sve drugo pada u vodu.. malena je super.. mirna i dobra bebica..
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 12:10:29
|
|
|
|
paolina
|
Ma,,, draga... termin mi za 4 dana.. ali doktori smtaraju da je trebao bit prije dva dana.. pa dobro ak je trebao bit za kaj nisu rekli.. bubaju termine kao kao neke loptice.. ak vec procjenjuju pogresno onda za kaj mi govore.. neka zadrze za sebe... no necu se uzrujavat.. nije dobro za bebaca
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 12:31:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure...evo i mene,Dino spava a ja završam ručak... Paulina dobrodošla kući s svojim anđelom
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 12:34:38
|
|
|
|
MaTana
|
Bok cure, evo i ja uspavljivam malenu, necu dugo, samo sam svratila u prolazu da vam se javim
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 12:56:16
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Evo mene,ručala sam sad i mogla bi malo prileći....
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:41:18
|
|
|
|
ZVRK
|
birc ne radi jer konobari štrajkaju pa pa odo ja po zvrkića pa poslije i ''štrajk''bude gotov
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:44:22
|
|
|
|
Zvonki
|
Vraaaaaaaatiiiiiiiiii seeeeeee
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:49:35
|
|
|
|
mama mery
|
kuc-kuc jeli ima koga za kavicu
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:50:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni bi pasala jedna
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:51:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
kakva kafa Mery vidis da locu usred bjelog dana i jos za vrijeme radnog vremena
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:54:05
|
|
|
|
Zvonki
|
Zvrk, ako ti ovaj nije po guštu evo drugi
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:54:34
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe kakva kafa Mery vidis da locu usred bjelog dana i jos za vrijeme radnog vremena Pssssssssssst Treba preživjeti radni dan
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:55:38
|
|
|
|
tikica_69
|
Molim lijepo, ja sam fina...trazila sam kavu
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:55:42
|
|
|
|
mama mery
|
< Poruku je uredio mama mery -- 5.10.2009 14:57:52 >
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:56:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidi tiki sto se prodaje a ona najgora od sve djece
|
|
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 14:59:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma daj molim te...pa ja ti imam i finsku putovnicu kad zelim biti fina
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 15:02:08
|
|
|
|
mama mery
|
idem mm dosao na rucak
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 15:04:45
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ma daj molim te...pa ja ti imam i finsku putovnicu kad zelim biti fina Luđakinjo fina
|
|
RE: CB: "Rastanak u zoru" 5.10.2009 15:05:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
hajde mamamery, kako li sinoc prodje noc, nakon one brige sigurno je bilo vatreno nego cure znate li smijem li u sterilizator stavljati gumene nastavke? znate one sa casama sa kljunom, e kljun je gumeni i ruckice i podloga da se ne klize? pa sada ne znam smjem li to staviti u sterilizator, znam da bocice idu ali one su ipak od silikona ili...? napisa ja svasta, valjda je neko skontao ipak nije arapski
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!