Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 11:09:40
|
|
|
|
ZVRK
|
ja ne radim ništa posebno za svoj gušt a da sam sama. za svoj gušt radim kolače(i jedem) ali ne radim ih sama
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 11:11:40
|
|
|
|
angelica
|
još uvijek ne, osim što svako veče kada Š. zaspe izađem na balkon i kaćem mm da me ostavi 15 minuta na miru jer ih želim samo za sebe. I tako tih 15 minuta zujim u mjesec i pušim
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 11:12:47
|
|
|
|
Zvonki
|
Isto se s vremena na vrijeme upustim u vježbanje, laganu šetnju, kupku, čitanje. Upravo sam opet u fazi kad se planiram početi baviti nekom aktivnošću. Ženama to treba (mislim na vrijeme samo za nju) i nakon toga sam kao nova. Spremna i bolja mama i supruga
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 11:18:19
|
|
|
|
božica
|
kako kad ali kada se stresem onda ne biram vrijeme samo ideeeem treba nam cesce podsjetnik za GUŠT
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 11:46:31
|
|
|
|
dominik
|
nemam kada
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 11:51:40
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ne i jako mi je žao zbog toga!!
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 12:26:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
nemam vremena samo za sebe
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 12:38:14
|
|
|
|
MaTana
|
ne bas, muz mi nije tu, i bez obzira sto mi je sveki super, neugodno mi je da je peglam da mi cuva dijete radi moga gusta, ovako, mi je pricuva samo kad idem u shopping i mozda jednom mjesecno za neku vecernju kavicu, inace kavice kombiniram sa shoppingom. Da mi je mm tu sigurno bi imala vise vremena za sebe...
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 12:40:36
|
|
|
|
Marta j
|
Ponekada jednostavno kada je muz doma ostavim mu matu i odem prosetati il na kavu. A nekada odem i samo sjednem na balkon da budem sama.
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 13:10:03
|
|
|
|
natalijax
|
ja skoro nista negustam,jedino uzivam u bebi
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 13:32:32
|
|
|
|
gljiva
|
Ja pjevam u zboru, probe dva put tjedno, a petkom obavezno i piće. Imala sam pauzu dok je D bio beba i jedva sam čekala da se vratim, jer to je nešto moje, bez djece i mm. Sad sam opet na pauzi i veselim se povratku.
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 13:41:46
|
|
|
|
elle1
|
ja ponekad odem na kavu ili u setnju ali to je stvarno rijetko nije bas ni da nemam vremena,cak me muz nagovara ali vec nekako izgubila naviku otkad sam rodila valjda cu i ja doci opet u formu...
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 13:47:11
|
|
|
|
osobno
|
Sad kad opet nemam gradivo za učenje, moj mali gušt je prosurfat po forumima i vidit da nisam jedina kojoj je teško. Obzirom na to da sam prevalila 5,5 mjeseci trudnoće, najveća aktivnost su mi još uvik šetnje jer je lipo vrime, a i to radim s lukom....tako da sam se zaboravila totalno.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 13:47:38
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ko što znate,ja plešem u folkloru,2 puta tjedno.Doduše,sad kad sam trudna,više ne plešem,ali redovno odlazim na probe,baš zbog tog gušta da sam sama,bez malene i mm. Obavezna mi je i kavica jednom tjedno sa najboljom prijateljicom.Sve nekako kombiniram kad Nika spava,ili moja majka uskače...
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 14:02:38
|
|
|
|
inna
|
Malo nas je koliko vidim. Ja sam isto do sada uvijek imala izgovor da nemam vremena...nekako mi je bilo nezamislivo da odem, a toliko veša za ispeglati, a to mogu samo kad Domi zaspe ili počistiti kuću ili... Sad kad sam napokon napravila prvi korak moram priznati da razmišljam drugačije...ionako ću ići 2x tjedno i to samo kad mm radi ujutro, veš će me ionako čekati (nažalost), Domi spava pa mu neću faliti, a i mm mi ne može kvocati da se namučio oko njega jer kao što rekoh dijete spava. Meni će tih sat i pol puno značiti, a nikome neće faliti.
|
|
[Obrisani korisnik] 22.9.2009 16:05:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 21:31:51
|
|
|
|
Zvonki
|
Evo, ja upravo došla s trčanja. I baš mi je bilo super. Ono, mozak na pašu...
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 22:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: dominik nemam kada Jedino mi je za moj gušt vrijeme provedeno na raji. Isto tako..
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 22:51:09
|
|
|
|
Ninaa
|
Nažalost moj jedini gušt je ovaj forum i vi jel za drugo nemam vremena. dok je sveki bila živa znala sam otići na kavu ili malo u šoping sama samo da se malo maknem iz kuće. Mm radi i jako je malo doma, mala stalno cendrulji za cicom tak da je navečer nemrem ostaviti i već se lagano osjećam da pucam po šavovima. Ak se uskoro nekaj ne promijeni bum pukla ko kokica. Vidim po sebi da sam puno živčanija nego prije.
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 22:53:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Vidim po sebi da sam puno živčanija nego prije. daaa, to mi je poznato.
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 22.9.2009 23:02:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Evo, ja upravo došla s trčanja. I baš mi je bilo super. Ono, mozak na pašu... ne znas zvati, neka, neka trcati cu i ja pa cu samo kraj tebe protrcati
|
|
|
|
RE: jel činite što za sebe i svoj gušt? 23.9.2009 18:09:49
|
|
|
|
Kika83
|
Nisam ni trudnica ni mama tako da imam dovoljno vremena za sebe, rekla bi i previše
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!