luckasto -> RE: grčevi (18.2.2013 8:17:29)
|
Lijep pozdrav, molila bih vas da pomognete mojoj bebi.Imam jedan problem pa ako je moguće voljela bi ćuti iskustva ostalih majki. Imam bebu staru 8 tjedana. Od prvog dana rođenja ima problema sa probavom, grčevima, aerokolikama ili već nešto drugo. Dijete je isključivo dojeno(dva puta isprobali smo adaptirano mlijeko). Uglavnom ovakva je situacija. Nakon svakog jela beba nakon nekih sat vremena počinje jako plakati, vrištati, stiskati nogice dok iz crijeva čujem pucketanje. Plakanje traje sve do idućeg podoja. Zaspe, budi se u plaću, vrišti, opet zaspe i tako cijele dane. Podriguje nakon svakog podoja i to da prekidam dojenje, podižem ga na podrigivanje i nastavljam sa dojenjem. Uglavnom još podriguje i nakon dva sata od hranjenja. Zaista pazim šta jedem, uglavnom jedem kuhane juhice, piletinu, povrće koje ne napuhuje, kompote. Mlijeko i mliječne proizvode sam kompletno izbacila iz prehrane. Mnogi koji su vidjeli njegovo ponašanje kažu da nije uobičajeno za bebe. Pedijatar kaže da sve u granicama normale, dobiva na težini, veseo je samo nakon jela jer ostatak vremena provede u plaću i pokušaju spavanja jer mu nešto mu jako smeta. Molila bih vas da ako je moguće da podjelite anonimno ovu poruku na vašoj stranici pa da mi se možda neko javi kako bi nam pomogao. Zaista je teško slušati kako beba konstantno plaće, a ja joj ne mogu pomoći. Preko dana uopopće ne spava dulje od 15 min u komadu i to kad sve zbrojim sveukupno spava 2 sata po danu. Isprobali smo Sab simplex, homeopatske kugice...ja sam pila čaj od komorača...ništa ne pomaže...ni masaža trbuha... Svi mi govore da ga ne dojim više i da će sve onda biti bolje. Pokušala sam sa adaptiranim mlijekom no isti se problem događa. Hvala vam unaprijed. Lijep pozdrav i hvala vam unaprijed.
|
|
|
|