FINA (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Thea -> FINA (25.9.2009 10:29:01)

Moram vam reći što mi se dogodilo jučer i danas !!

Zove mene mm jučer da mu je mobitel zablokiran ..Ja zovem t-mobile i žena kaže nije plačen račun za 7 mjesec,ja kažem da je plačen i da ću joj poslati kopiju potvrde.Nađem je potvrdu i na njoj jasno potvrđeno da jer plaćen raćun.Plaćala sam u Fini i blagajniku nije htjela uplatnica u printer pa ju je potvrdio ručno i još sam plačala 5 računa..Da bi ja jučer otišla na Finu sa tim odreskom i pitam šte je bilo jer t-mobile kaže da nije uplaćeno..
Žene na Fini sve pregledaju i nađu one račune sve koje sam platila i ispostavi se da blagajnik nije taj račun uopće provukao i nije ga naplatio ,a potvrdio ga je..Ja podivljala i kažem da 1x u godini tu plaćam račune i oni za******  stvar i da sigurno više neću plaćati tu račune...Danas zvoni telefon zove šefica iz Fine da joj je žao zbog neugodnosti i da će oni uplatiti novce t-mobile za taj račun odmah danas....Ostala sam puff!!!!!!!očito su se prepali da ja ne bi išla dalje ih tužiti.....

ninolina -> RE: FINA (25.9.2009 10:34:02)

neka, neka malo im straha dati

Florijan Jakov -> RE: FINA (25.9.2009 11:42:51)

sigurno će odbiti od plaće tom službeniku kaj je zaje...

natalijax -> RE: FINA (25.9.2009 13:31:59)

idiot

lueman -> RE: FINA (25.9.2009 14:30:03)

a nije mu bilo čudno na kraju dana da ima višak u kasi???????

Thea -> RE: FINA (25.9.2009 14:36:40)

Ma ne on nije niti novce uzeo niti je račun knjižio samo ga je potvrdio da je plačen.......

Zvonki -> RE: FINA (25.9.2009 15:06:32)

Greške se mogu dogoditi u svakom poslu. Lijepo od njih da su se ispričali i pokazali da ipak drže do ugleda.

Thea -> RE: FINA (25.9.2009 15:51:03)

Da na kraju je dobro ispalo ali nisam se nadala i tome da će oni sad platiti...S jedne strane žao mi je tipa ako njemu uzmu lovu jer ga poznam,a s druge strane da se meni nešto tako dogodi isto bi snosila posljedice..Jasno mi je da tko radi i griješi ali isto tako i da tu grešku treba ispraviti....

tikica_69 -> RE: FINA (25.9.2009 19:41:20)

Na kraju svega, ipak lijepo od njih sto su to rijesili na taj nacin [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ruža -> RE: FINA (25.9.2009 23:13:02)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Greške se mogu dogoditi u svakom poslu. Lijepo od njih da su se ispričali i pokazali da ipak drže do ugleda.

Potpisujem Zvonki![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stranica: [1]