mariola -> RE: Moje naj putovanje (11.1.2010 14:49:21)
|
IZVORNA PORUKA: pula25 bila sam na krstarenju i to mi je definitivno NAJ NAJ bolje putovanje ikad. Bili smo tada u rimu,sicilija,tunis,libija,malta,gabes. Od svih tih mjesta izdvojila bi Maltu koja je prekrasna te tunis koji je van turističkih središta jako prljav i prerazvikan. Bila sam u Firenzi dva puta i uvijek mi je nekako posebno lijepa. Beograd me oduševio ljudskom neopterečenošću i gostoljubljivosti a da ne spominjem raznovrsnosću. Nisam htjela ići tamo, ali su me nagovorili i od tada pokušavam otići barem jednom godišnje, napuniti baterije. San Marino u Italiji je lijep i romantičan...odličan za vikend u dvoje [sm=smiley1.gif] i Venecija-meni nije ništa posebno, a pogotovo mi smetaju onoliki golubovi. Teško da te neće posrati [sm=smiley36.gif] i meni je krstarenje definitivno najbolje putovanje i jedva čekam opet. ali htjela sam reć kako smo različiti. meni je Venecija baš romantična i nijedan me golub nije sredio[sm=smiley36.gif] a Malte me ostavila ravnodušnom. vodička nije stala govoriti "beautiful new house" a meni su sve bezveze,ne sviđa mi se taj žućkasti kamen...
|
|
|
|