Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 1.9.2008 23:28:54
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: piggy ne brini Candy ovjekovječiti ću ja to druženje možda se zaposlim ko fotograf ili možda ko novinar. Ne smijem zaboraviti papir i olovku Može,nedjelje mi odgovaraju,a pošto ste tako dobre prema meni ja vas jednom odvedem na svoj posao pa ćeš imati priliku fotografirati slavne i poznate u lijepoj našoj ... Ne mislim na Gotovčeve ...
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 1.9.2008 23:40:32
|
|
|
|
piggy
|
Može Candy ja sam spremna za akciju,jedva čekam! Ja sretna ko malo djete
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 1.9.2008 23:47:30
|
|
|
|
Candy
|
Draga Piggy,dogovorit ćemo se za druženje pa tako i za to ...
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 1.9.2008 23:49:08
|
|
|
|
piggy
|
dogovoreno draga! Mislim da bi mi to bio izazov života.
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 2.9.2008 10:32:03
|
|
|
|
FIONA
|
da ja potvrdim gradivo, vi se nalazite u četvrtak, 04.09.2008. u 16.30. sati na glavnom ulazu u Maksimir!!! Ja bi se dogegala sa svojom škembom da vas vidim.... jel može?
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 2.9.2008 10:32:07
|
|
|
|
cokolada
|
Ja nazalost necu moci doci u cetvrtak
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 2.9.2008 12:43:49
|
|
|
|
anne
|
Probaj Fiona! Što više to bolje. Meni je danas malo teži dan pa ću vidjeti kako će biti u četvrtak.
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 2.9.2008 12:56:58
|
|
|
|
mirna
|
do sada su potvrdile dolazak: božica, mirna, piggy, tikica, wukovarka?, anne, puli, fiona.. malo prije sam vidjela prognozu za cetvrtak: neće biti kiše!
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 2.9.2008 12:57:42
|
|
|
|
mirna
|
anne sutra imaš još jedan dan za odmaranje...
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 2.9.2008 22:11:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja jos vidim....sutra javim, jer moram do Gunduliceve zub vaditi...pa bas da ne dolazim sva u gazama...ako sutra skoknem tamo...onda sam s vama 100%
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 11:17:04
|
|
|
|
tonkica
|
Ni ja na žalost sutra ne mogu do Maksića. Danas mi mm ima rođendan, sutra popodne nam dolaze gosti na večeru, tako da ću i ja čekati iduće okupljanje.
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 14:26:56
|
|
|
|
mirna
|
božica, mirna, piggy, tikica, wukovarka?, anne, puli, fiona ostajemo na popisu, zar ne?
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 15:51:17
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja sam sigurna... Dolazim...to je tamo kod tramvajske stanice, zar ne?
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 15:58:59
|
|
|
|
FIONA
|
yes, ja dolazim osim ak se nedaj bože kaj ne desi... sa pozitivnim mislima već sam tamo
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 16:44:49
|
|
|
|
ivanaa
|
Ja bi rado ali imam roditeljski za malog u skoli
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 17:56:47
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja cu svakako doci ako mi se smiri temperatura. Pao mi imunitet od ambrozije jer sam alergiski asthmaticar i koma sam
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 3.9.2008 20:06:10
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna božica, mirna, piggy, tikica, wukovarka?, anne, puli, fiona ostajemo na popisu, zar ne? da dolazim
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 9:40:45
|
|
|
|
mamavlatkica
|
bokić ! Joj ja tek sad vidjela da je spojak danas pa evo prijavljujem svoj doalzak ali na privjeskom ( svojim sinkom jedinkom )
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 9:45:27
|
|
|
|
troubled
|
divno cure unaprijed se veselim jer će vam biti prekrasno i novim se slikicama veselim.... i žao mi što ne mogu s vama uživajte
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 9:46:20
|
|
|
|
anne
|
Samo dođi mamavlatkica. I svi ostali nosimo svoje privjeske sa sobom. Bez njih to ne bi bilo to.
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 9:53:11
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: anne Samo dođi mamavlatkica. I svi ostali nosimo svoje privjeske sa sobom. Bez njih to ne bi bilo to. tako je anne al ja ću doći sa jednim privjeskom --jer viki je na moru btw tek sam sad vidjela da su ti klinci rođeni na isti dan
< Poruku je uredio božica -- 4.9.2008 9:54:05 >
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 10:29:48
|
|
|
|
FIONA
|
" a ja još nemam privjesak, moj je u izradi.... mislim pri kraju je još samo završni radovi ali nije gotov".... i ne znam ni koje boje,.... ali nema veze vidimo se!!!
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 10:40:34
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: božica IZVORNA PORUKA: mirna božica, mirna, piggy, tikica, wukovarka?, anne, puli, fiona,mamavlatkica ostajemo na popisu, zar ne? da dolazim
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 12:10:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
Girls....posto sam ja samo jednom bila na tom djelu grada...od kad sam u Zg-u...nalazimo se na ulazu u parkic ili??
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje u Maksimiru 4.9.2008 12:28:55
|
|
|
|
božica
|
wukovarka..na glavnom ulazu u Maksimir....kada pređeš cestu i to je to...staneš i ćekaš...
|
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!