njanja
|
IZVORNA PORUKA: Viky ja bi donjela neki zaključak... u svakom poslu ima ljudi koji nesavjesno i loše obavljaju posao.Razumijem da je posao odgajatelja na udaru jer se bave sa vašom djecom...Takve odg treba kazniti i maknuti iz struke...To su zločini nad djecom... Svakom se može dogoditi da mu djeca pokušaju pobjeći.ali pravi odg stalno broji djecu i reagira u pravo vrijeme... Ali,samo vas molim da ne zaboravite da ipak ima savjesnih i požrtvovanih odg koji se istinski brinu za vašu djecu...odg koji ponekad poduzimaju nemoguče misije kako bi zaštitili djecu,odg koji zapuštenu djecu kupaju,štite i ponekad ih vode i kući kad roditelji na njih zaborave...vjerujte,ima svega i ja sam se osobno nagledala svega... svatko ima svoju priču...ima vas zaista sa strašnim situacijama.Razumijem vašu ogorčenost...ali... smeta me unaprijed osuđivanje vas koji nemate nikakva iskustva ili ih imate,ali pozitivna... nismo sve kretenuše... u potpunosti se slažem...često kažem da ima i čistačica koje izvrsno rade svoj posao, a ima i doktora koji ga ne rade. sve je stvar čovjeka, a ne struke.ovo nikako nije (makar s moje strane) bio napad na struku, nego na ove 2 hitlerke koje više neću ni komentirati.... ali oni koji donose zaključke o struci na temelju 2-3 loša primjera, nisu ništa bolji od tih loših primjera... ja sam osudila ovu situaciju, nikako tete u vrtiću.... na kraju krajeva, jana dajem s punim povjerenjem tetama....