Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: biseri nasih muževa 11.10.2009 0:28:27
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Ovdje bih mogla napisati bibliju.... Inače radi i previše, pa od silnog umora radi i u snu I baš kad sam mislila da sam se navikla na sve nočne izjave, on sinoć: Ej ženo, ma kog Boga radiš na gradilištu..rekao sam da ću te šamrole jesti kada dođem doma. Ja ga zdrmam iz sna i opalim u smjeh, a on će : Ako se već želiš sexati, onda me fino skineš...a ne tu se cerekati ko pas kad vidi kost Nisam mogla zaspati sat vremena od smjeha
|
|
|
|
RE: biseri nasih muževa 11.10.2009 0:33:00
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Ovdje bih mogla napisati bibliju.... Inače radi i previše, pa od silnog umora radi i u snu I baš kad sam mislila da sam se navikla na sve nočne izjave, on sinoć: Ej ženo, ma kog Boga radiš na gradilištu..rekao sam da ću te šamrole jesti kada dođem doma. Ja ga zdrmam iz sna i opalim u smjeh, a on će : Ako se već želiš sexati, onda me fino skineš...a ne tu se cerekati ko pas kad vidi kost Nisam mogla zaspati sat vremena od smjeha ajme
|
|
RE: biseri nasih muževa 16.10.2015 12:15:42
|
|
|
|
danery
|
pala tema u zaborav malo....pa ajd da nabacim koji....današnji.... mm ima crijevnu virozu i ofkors da umire već 3 dana....nakrkao se bananama,ruskim čajem,dvopekom,rižom,linexom.... pa bi danas,kad je malo siroče prizdravilo,nešto finije zaručak:juhu sa griz noklama,umak od gljiva i pancete i njoke digla se ja da idem kuhati,i zamanta mi se,pa sam se malo pridržala za prozorsku dasku... kaže gladuš:što ti je? ma niš,malo mi se vrti..... AHAM....ONDA BOLJE POŽURI KUHAT DOK SE NISI ONESVIJESTILA
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!