bomboncic02 -> Udaranje druge djece (29.9.2009 9:45:03)
|
Situacija je sljedeća: Matej nam je ispričao kako ga je drugo dijete udarilo nogom u njegovu potkoljenicu. Navodno je mali plakao, Matej je došao do njega, tješio ga i rekao mu da ne plače, da se ide igrati i da je Matej njegov prijatelj i ovaj drugi dječak ga je udario. (učimo ga da ako neko dijete plače ili je tužno da dođe do svog prijatelja i da se poigra s njim, jako je osjećajan i pažljiv prema svima). Jako me rastužio taj događaj, Matej je jako nježan prema svima i učimo ga da je ružno tući se a onda mi dođe i kaže da je netko njega lupio, plakala sam kad me nije vidio. Jutros sam razgovarala s tetom, ona nije to vidjela, ali sam ju upozorila na njega, nažalost taj dječak imao je i prošle godine ispade i stvarno je jako nestašno dijete!! Danas imamo roditeljski pa ću vidjet hoće li biti razgovora o tome. Kako bi vi postupile u takvoj situaciji? Ovo je prvi puta da se nama to dogodilo, naša uputa je bila da sve kaže prvo teti, pa onda kad dođemo po njega i nama. Vrijedi li razgovarat s njegovim roditeljima? Mislim ja bi ih izbacila iz topa, ali to nije rješenje...
|
|
|
|