tikica_69 -> RE: Ta mala divna stvorenja - djeca! (19.10.2009 15:53:37)
|
Šta je to ljubav? - Ljubav je kad ti drnda srce! Kako se zovu ljudi koji žive na selu? - Seoci. Kako se zove čovjek koji radi na pumpi? - Benzioner. Razlika između sela i grada? - Paaaa, u selu je trava cijela, miislim iz jednog dijela, a u gradu je isprekidana. Šta je to brak? - Brak je kad momak i djevojka odu prvo u crkvu, a posle u banku ili poštu, nisam baš siguran.. Kako izgleda netko tko se zaljubi? - Paaaa, moraš se naparfimirati, obrijati, napraviš ovako kosu ko jež, da izgledaš ko frajer ! Šta je kredit ? - To je ono u telefonu. Kada ti se potroši, a ti uključiš punjač i imaš kredit. Ko su političari? - To su ljudi koji prave politanke. Šta je to bogatstvo? - To je kad kupuješ sve, pa ti opet na kraju bude dosadno Šta su to reklame? - One služe da ideš piškiti ako ti se piški. - Reklame služe da se glumci odmore. Da li voliš životinje? -- Volim. Pile, prase. Krilce od pileta mi se najviše sviđa! Šta radi matičar? - Uči djecu matematici. - Matičar je kao neki čovjek što ispituje mlade. Šta je to stjuardesa? - Stjuardesa služi ljude u avionu da ne bi oboljeli od gladi. Kako se prave bebe? - Sramota me reći, jer je to jedan bezobrazan posao. - Prave se noću, zato žmire kad se rode. - To je jedan glupav posao za koji se prima dječji dodatak. Šta je droga? - Moj dida se drogira. On je dijaboličar i svaki dan daje sebi drogu iz šprice. Šta je aerobik? - To je stočni aerodrom. - U to vjeruju samo ružne tete.
|
|
|
|