|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
31.8.2008 22:57:47   
Elena
Ruzo sreco pa gde si ti,uf mislim gde sam ja,ma zbunila sam se al bar me ti dobro znas kako sa, ja ponekad totalna smotanica,ma to i nije bitno,joj pa tebi ostaje jos tako malo,srecooooooooooo pa jos malo stize nam duro,joj boze,kak sam se samo uzbudilauser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 976
31.8.2008 22:58:06   
Ruža
Piggy baš mi treba šišanje.user posted image  Još kad bi to mogli ovako virtualno obaviti...user posted image
Nadam se da ću sutra stići do frizera.

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 977
31.8.2008 22:59:29   
Ruža
Elenica nas dvoje stalno tu, samo što si nam se ti opasno bacila u lajsanje.user posted image  Jesi se ti nama odmorila i dobro provela?

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 978
31.8.2008 23:01:19   
piggy
ko kaže da ne možemo,škare i češalj spremni,još mi samo mušterija fali i to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Spremna?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 979
31.8.2008 23:02:27   
Ruža
Uvijek! Samo naprijed!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 980
31.8.2008 23:06:52   
Candy
Ružo moja,što ćeš,takav mi je posao...Dizanje u 5.30 i šljakanje do 19 h...i tako svaki dan...
Malo iscrpi čovjeka ali volim to raditi tako da čovjek zaboravi na umor...user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 981
31.8.2008 23:08:40   
piggy
Evo napraviti ćemo ti i frizuru,moraš nam biti najljepšauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image    Nadam se da ćeš mi biti zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 982
31.8.2008 23:10:09   
Elena
odmorila sam se super a sad idem da postavim slike i vidite kako mi je bilo ovi dana dok me nije bilo,bksjcolisgbf,opet sam se zbunila user posted image koja sam ja smotanicauser posted image user posted image user posted image

volim vas sve

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 983
31.8.2008 23:10:17   
Candy
Jel može meni samo pranje i masaža vlasišta user posted image ...naravno,kad završiš našu Ružicu user posted image ...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 984
31.8.2008 23:13:37   
piggy
Evo Ruža je gotova,jesi li zadovoljna?
Šta vi kažete na friz naše Ruže?
user posted image   Candy može pranje i masaža,to i šišanje me jako opušta. Volim ljudima prati i masirati glavu.

< Poruku je uredio piggy -- 31.8.2008 23:14:16 >

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 985
31.8.2008 23:14:18   
Ruža
Piggy hvala na frizuri i šišanju, ali nažalost morat ću je pokvariti jer idem u horizontalu. user posted image Sutra moram rano ustati.
Curke uživajte mi i svašta pisajte da imam štiva uz kavicu!
Laku noć vam želimo...

Samo luda mama...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 986
31.8.2008 23:16:45   
piggy
Laku noć Ružo,ne brini za frizuru,sutra će biti najbolja kada se malo opustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pišemo si ujutro jer se i ja moram ranije dići i ići nositi doznake kad u petak nisam ništa obavila.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 987
31.8.2008 23:17:38   
Candy
Pa Ružo,već nas napuštaš?
Neka,samo odmorite ti i Đuro...I ja ću još malo lagano...
Ali zurkica ti je za deset...
Lijepo mi se naspavaj,čitamo se sutra,nadam se ako ću biti u stanju...
Laka ti noć user posted image ...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 988
31.8.2008 23:20:10   
Candy
Piggy,kaj ti si na bolovanju?
Nisam ni ja previše u toku,nemam vremena vas bolje upoznati...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 989
31.8.2008 23:26:31   
piggy
imaš pp

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 990
31.8.2008 23:33:09   
Elena
cure nesto mi je internet spori pa ne mogu postaviti slike.ajde sutra je novi dan,sutra je prvi,pa bice sve bolje,pa i postavicu slike,laku noc,volim vas puno i pisemo sui sutra bokicuser posted image

volim vas sve

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 991
31.8.2008 23:35:10   
piggy
Elenice laku noć.
Šaljem ti veliku pusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 992
31.8.2008 23:54:09   
Candy
Cure moje,napuštam vas...idem još složiti kombinaciju obleke za sutra,tuš i snovi...
Čitamo se sutra...laka vam noć
user posted image ...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 993
31.8.2008 23:58:54   
tiha
curke bok evo mene napokon

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 994
1.9.2008 0:01:02   
piggy
Candy i ja tebi želim laku noć i šaljem ti puno malih pusica,to ti je ko jedna velikauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svi mi odlaze,morat ću se opet družiti sa piggy ako mi Tiha ne dođe,al i ja ću brzo u krevet.
user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 995
1.9.2008 0:02:14   
piggy
koja telepatija,sad razmišljam o tebi i ti se pojaviš.
Jupiiiiiiii neću biti sam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 996
1.9.2008 0:08:50   
tiha
tu sam tu sam sreco da se iskupim za jucer....user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 997
1.9.2008 0:10:30   
tiha
puli vidim te......nemoj se previse skrivatiuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 998
1.9.2008 0:10:33   
piggy
Kako si provela dan kod mame?
Puli dođi popit s nama jedan voćni koktel
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 1.9.2008 0:13:24 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 999
1.9.2008 0:13:05   
tiha
mama mi je u susjednoj ulici ali bilo je ok i bila sam na selu kod frrendice dok je mm bio na utakmiciuser posted image
bilo je dobro...a umorna sam mia vec tjedan dana zeka sa pavanjem evo sad mi na rukama zaspala jos ju drzim... ali nisa sutra ide u vrtic pa cemo mia i ja hrkati....user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!