|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "Amor"
3.9.2008 9:29:51   
Ruža
Hoće joj se i mama pridružiti?user posted image
Evo mi na drugoj kavici i razmišljam od kud da krenem. Prvo jutro nakon dugo vremena da sam bez obveza pa mi sve nešto čudno?user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1426
3.9.2008 9:50:04   
tiha
nece joj se mamica pridruzit jer cu samo biti ko nadrogirana a ona ce kratko spavati!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1427
3.9.2008 9:55:28   
Elena
Dobro jutro moje cure,kako ste mi9?Ja jucer postavila recepti ali nisu sacuvani,ili ne mogu ih naci,ali opet cu probati sad,samo da vas pozdravim i .....da moram podeliti s vama moju glupost sto sam jucer uradila,a naravno mm poludio i pozelenio od besa dok sve to meni je bilo koma,pa sam se sakrijuci u soba smijala sama....user posted image user posted image user posted image
Jucer zavrsili s ruckom i dok ja pospremam stol da sve krenem,ne znam ni ja kako nisam visjela mobilni od mog dragog,pa fino lepo sakupim krpu na koju jedemo i protresem je niz prozor,(inace zivimo na 9 katu),operem sudove i u sobu kod Martinu. Za okolo 10 min ulazi mm i pita me gde mu je mobilni,a ja onak,pa otkud ja da znam....user posted image user posted image user posted image izlazi i opet se vraca i vristi...._pa ti nisi normalna bacila si mi mobilni,i sad znas li koliko brojeva imam sta cu sad,bla,bla......user posted image user posted image a ja samo sto ne prsnem od smeha.user posted image user posted image user posted image nisam zlocesta ali sve sto moze se kupiti s novcem nije mo vrednjo za nervozu,ali nije i moj dragi takav...user posted image Za njegovu srecu mob je prvo pao na tendi koja je na prizemju u jedan ducan pa onda na pod,prosao neki dobar covjek(jos uvjek ima takve)i pronadze broj "tata nov"to broj od svekora i nazove ga da kaze da je nasao mobilni,i tako sve se dobro sredilo,mobilni je prezivio pad od devetom katu i opet je u ruci njegovog vlasnika moga mmuser posted image user posted image user posted image a ja i dalje cu se smijati na ovu moju glupost.....

volim vas sve

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1428
3.9.2008 9:58:25   
tiha
neka treba ja sam mm oprala mobitel u perilici  prije 2 mj! pa mu njegova draga majcica kupila drugi!user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1429
3.9.2008 10:21:06   
koka
Evo i nas , al odmah pičim user posted image user posted image user posted image , do kasnije user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1430
3.9.2008 10:24:36   
troubled
elena i tiha, legende ste user posted image user posted image user posted image
baš sam se nasmijala od srca user posted image user posted image user posted image
stobom se, elena slažem...ni ja se ne uzrujavam zbog onog što se može kupiti novcem....zamjenjiva kategorija user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1431
3.9.2008 10:47:29   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tiha al si me nasmijala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Elena koji mobitel tvoj mužić ima da kupim svom... on kad ga pogleda u izlogu već izgubi boju a dok ga primi u ruke smatraj strgano!!! Ak je izdržalo pad sa 9 kata izdržalo bi i pola godine MMuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1432
3.9.2008 11:06:09   
anne
Dobro jutro! Kojii lijepi dan!
Kako ćete ga provesti?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1433
3.9.2008 11:06:44   
Ruža
Joj curke baš ste me nasmijale svojim pričama o mobitelima...user posted image
Za 10 ste!user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1434
3.9.2008 11:09:29   
anne
IZVORNA PORUKA: mirna

Dobro jutro!user posted image

idemo danas u vrtić.. mali još spava kao top, jer jučer dugo nije zaspao... valjda neće biti prekasno, ako prvi put dođemo do 9.00user posted image   nadam se..user posted image

Ugodan dan svima!user posted image

Sretno Mirna i Vladek!
Inaće tete vole da se dođe do pola 9-9. Tako dijeca u miru doručkuju i može se krenuti sa aktivnostima. Ako je još u adaptaciji nema problema ako malo kasniš.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1435
3.9.2008 11:11:30   
tonkica
Brzinski pozdrav od mene. user posted image  
Nisam u toku, nema šanse da pohvatam sve šta se dešava. Malo su nam virusi napali komp, pa su omeli moje surfanje... Pa sam malo skitala svojima u Goricu i tak...
Uglavnom, vidim da je Anne tu, samo sam htjela reći da sam škicnula Samuela i da je prekrasan! Čestitam cijeloj obitelji još jednom! UŽIVAJTE!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1436
3.9.2008 11:26:00   
anne
Tonkice ljubni MM od nas za rođendan. Uživajte!user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1437
3.9.2008 11:30:26   
tonkica
Hoćem, hvala! user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1438
3.9.2008 11:32:58   
Krky
Dakle, mobiteli...Meni MM kupio mob prije sad već dosta godina, i jednom se desilo da ja morala u Kaufland, a on još na posao, ja se zadržala, kao i obično, a mjemu prekipjelo i ostavio me. Ja izađem na parking, nigdje auta, zovem ga - ne javlja se. Vratila se ja doma za 15-ak min busom i u bijesu mu ostavila svoj mob. na šofer-šajbi (iliti vjetrobranskom staklu), izvana naravno, u stilu:"Pa ako mi se ne javljaš na mob. onda mi ni ne treba!" (inače nisam neka agresiva ni sklona takvim glupostima, al eto, i mene puklo jednom...). Otišao dragi na posao, vratio se za sat-dva i pita ga naše lajavo, jedino žensko:"Tata, a jesi li našao mobitel koji ti je mama ostavila na šajbi???!!!!" "KOJI MOBITEL; ŠTAAAA; KRISTIIIIINAAAA!!!....Uglavnom, veličinu svoje gluposti, uvidjeh kad sam skužila da je bio na otplatu, preko ugovora, pa sam morala nabavit drugi da ga otplatim...Sada rađe urlam, nego da radim takve nepodopštine, a kako imamo i zajednički auto, mogla bih smislit nešto kao, nestali mu ključevi , a svoje ne dam....joooj što smo mi žene opake (opasne)

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1439
3.9.2008 11:33:09   
maja
Cure veliki pozdrav! Anne, mila, pa kako si mi? Samuel ti je prelijepi dečko, čestitam vam još jedanput!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1440
3.9.2008 11:36:01   
maja
Sad sam pročitala ovo o mobitelima! Cure, lude steuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1441
3.9.2008 13:06:37   
Puli
elena i tiha, legende ste
baš sam se nasmijala od srca

i ja istouser posted image

a i krky je zakon
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1442
3.9.2008 13:08:23   
Puli
anne kako si mi danas
što radi ekipa

evo mi bili vani do 11 družili se sa sestričnom
ja sredila kupionu i suđe
mm u gužvi pa ćemo do none na ručak da nismo same doma
curka pava

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1443
3.9.2008 13:10:02   
Puli
bok i tebi kokita
pozdravi nam umag popodne

jel rokić uživa ponovo u vrtiću sa ekipom

pusa mili

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1444
3.9.2008 13:16:13   
koka
Bok svima, ja već stigla iz Umaga i sredila si ormareuser posted image user posted image user posted image . Cure ovo s mobiltelima je ludilo user posted image user posted image user posted image . Munjene steuser posted image . Mila spava pa ja škicnula malo, al se bacam na ručak............

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1445
3.9.2008 13:18:56   
Puli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kokita
baš si vrijedna

mi evo skupa pregledavamo poštu
curka papa i trga koverte
a mama skuplja računeuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1446
3.9.2008 13:19:26   
koka
Puli, mislila sam da će mu biti teško ponovo al iznenadio me. Valjda se dečko zaželio vrtića. Na svu sreću ostali mu svi prijatelji i tete user posted image user posted image user posted image . On je dosta osjetljiv na te promjene.Kad ne dođemo po njega na vrijeme pa odu gore u zajedničku grupu , čista panika, plač i neće, pa neće. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1447
3.9.2008 13:22:02   
Puli
Na svu sreću ostali mu svi prijatelji i tete

to je super
pa on je pravi veliki dečko

bravo za rokićauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1448
3.9.2008 13:24:34   
koka
Svako toliko znaju iznenadituser posted image user posted image user posted image . Kako Cvjetić, zubići rastu? Meni je Mila dosta dobrica sada da si mislim da kad budu izlazili zubići da će mi sve to naplatitiuser posted image . Sutra idemo na kontrolu kod pedijatra i na prvo cjepivouser posted image . jadna naša guza mala.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1449
3.9.2008 13:31:24   
Puli
zubić prvi vani
a i drugi će brzo

imali smo dvije noći s buđenjima svaka tri sata
i ponekad bi teže zaspala
ali sve u svemu prošlo je suuper

sad gricka pecivo i kornet trga sve u sitno sa zubekom

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!