RE: Ferrero torta (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno

Poruka

ejmama -> RE: Ferrero torta (3.2.2010 23:27:01)

IZVORNA PORUKA: mariola

Na teflonskoj tavi kratko popržila lješnjake a napolitanke u blender-mlin.

baš tako, a kad propržiš lješnjake najbolje je da ih staviš u suhu krpu i protrljaš rukama, tako će otpasti ljuskica.

Manda -> RE: Ferrero torta (4.2.2010 10:09:39)

Ejmama! Taman u pravom trenu dobar savjet :) upravo ih ispržila i gledam kaj ću sad.

Manda -> RE: Ferrero torta (4.2.2010 11:27:56)

Ajme prepržila sam lješnjakee i sad je gorko kao kava. Netko je napisao 15 min na tavi pržiti i ja sam tako napravila. Uf, sva sreća pa imam dobrog svekra, otišao mi je po nove lješnjake [sm=bravo.gif]

ninolina -> RE: Ferrero torta (4.2.2010 11:32:14)

Ajme prepržila sam lješnjakee i sad je gorko kao kava. Netko je napisao 15 min na tavi pržiti i ja sam tako napravila. Uf, sva sreća pa imam dobrog svekra, otišao mi je po nove lješnjake user posted image

da al na laganoj vatri draga, nisi valjda pojačala plin skroz[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Manda -> RE: Ferrero torta (4.2.2010 11:48:17)

Jesam [sm=smiley36.gif] još ih gledam i mislim kako se trebaju peći kao kesteni...
Ok, drugi put neću ponoviti.

ninolina -> RE: Ferrero torta (4.2.2010 11:56:39)

Jesam user posted image još ih gledam i mislim kako se trebaju peći kao kesteni...
Ok, drugi put neću ponoviti.

joooj, lagana vatra da ti se poslije lijepo daju očistiti tj, ljuskica skinuti

ZVRK -> RE: Ferrero torta (4.2.2010 12:18:14)

ja ih nisam pržila kada sam radila tortu i bilo je dobro

Monica -> RE: Ferrero torta (28.4.2010 22:33:23)

Hej curke moje ja se spremam ovu tortu raditi za Svenov ročkas ustvari planirala sam ali imam problem što bi ja trebala staviti za ukras šlag jer ću staviti prekrivku gotovu na vrh pa sada gledam kako da to izvedem s ovom tortom.
Da li je netko možda radio duplu smjesu pa u veliki pleh jer ja trebam veliku tortu
svi su slatkoljubci[sm=jezicek.gif]

ili možda netko ima ideju za neku drugu dobru tortu!!!

pepeljuga -> RE: Ferrero torta (28.4.2010 22:35:38)

ja sam sad za tonijev rođ radila onu tortu sa croasanima i prvi put da se pojela cila torta svi su bili oduzevljeni,imas tu isto recept[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Monica -> RE: Ferrero torta (28.4.2010 22:37:03)

budem pogledala recept
hvala[sm=bravo.gif]

pepeljuga -> RE: Ferrero torta (28.4.2010 22:40:58)

pogledaj jer je ful jednostavna a stvarno super i djeca je vole

ejmama -> RE: Ferrero torta (30.4.2010 20:16:48)

IZVORNA PORUKA: Monica

Hej curke moje ja se spremam ovu tortu raditi za Svenov ročkas ustvari planirala sam ali imam problem što bi ja trebala staviti za ukras šlag jer ću staviti prekrivku gotovu na vrh pa sada gledam kako da to izvedem s ovom tortom.
Da li je netko možda radio duplu smjesu pa u veliki pleh jer ja trebam veliku tortu
svi su slatkoljubci[sm=jezicek.gif]

ili možda netko ima ideju za neku drugu dobru tortu!!!

Ja sam radila Hani za rođendan duplu dozu i namazala sam je šlagom i gore pokrivku. U šlag sam samo stavila Šlag fix i jedan dio sam obojala u rozo.

Monica -> RE: Ferrero torta (3.5.2010 21:07:52)

ejmama i ja sam tako planirala ali sam na kraju napravila ferrero i panna cota tortu a na nju sam stavila prekrivku ben 10 naravno,sve je bilo u znaku ben 10-a[sm=smiley36.gif]
a na ovoj ferrero sam napravila malo gradilište,stavila nasjeckanih lješnjaka da to bude kao kamenje i pored malog bagera i još neke figurice i ispalo super[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]