|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ludi susjed
5.10.2009 21:34:48   
natalijax
vec druga godina za redom,moj susjed cjepa drva u deset jedanaest sati u noci,kad neradi on se vozika po selu,Zimus jedan u noci ja u sobi budna,a oni imali drustvo pa nije stigo nacjepat pa se sjetio ko idiot cjepat u jedan u noci drva,Usto da barem cjepa na panju nego cjepa na betonu,bas me zanima sad kad mu je rodila zena oce i dalje cjepat ili ce si ranije pripremit
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ludi susjed
5.10.2009 21:36:36   
angelica
e draga moja kod tebe nikad dosadnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
5.10.2009 21:37:20   
pepeljuga
A ludog covika,stvarno mu je ura za cipanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 3
5.10.2009 21:37:28   
natalijax
jebuser posted image ki vrag cjepa u deset navece drva,user posted image

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 4
5.10.2009 21:39:33   
natalijax
razumijem da su subotari,nemam nista protiv toga,ok neradi se subotom,i onda u nedjelju upali u osam ujutro motorku i pila drva do 4 popodne

Neposredna veza do poruke: 5
5.10.2009 21:39:48   
bomboncic02
Svašta Bože, svašta!!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 6
5.10.2009 21:39:56   
angelica
pa odi budalu "zamoliti" da ako je ikako moguće drva cjepa ranije jer ti djete plače i ne može spavati od lupanja

Neposredna veza do poruke: 7
5.10.2009 21:40:01   
tiha
moja kuma ima susjedu ludu babu koj au 3 sata u noci cijepa drva u stanu u dnevnoj sobi....ehehehe tko je ludi?user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 8
5.10.2009 21:40:29   
mariola
Nato di ti živišuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 9
5.10.2009 21:41:32   
natalijax
IZVORNA PORUKA: tiha

moja kuma ima susjedu ludu babu koj au 3 sata u noci cijepa drva u stanu u dnevnoj sobi....ehehehe tko je ludi?user posted image
ajme majko ova je jos gora,reko je muz da ce mu rec,zimus kad mu je ovaj susjed jeb,,,sve po spisku odma je presto

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 10
5.10.2009 21:42:19   
natalijax
IZVORNA PORUKA: mariola

Nato di ti živišuser posted image

u seluuser posted image user posted image user posted image sve neki ludaci tamo

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 11
5.10.2009 21:53:43   
Viky
E Nato,Nato...kod tebe uvijek tulum user posted image user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

Neposredna veza do poruke: 12
5.10.2009 22:04:33   
FIONA
vidiš komad kako ti govoriš za susjeda da je luda tako moju susjedi govore za mene...
ja recimo u ponoć vješam veš...ili recimo perem prozore u jedan...noćni sam tip...najgore mi je kad moram nešto ujutro...preko dana ili me nema ili sad sa malom kuburiram...kad zaspi onda ja imam svoj šou za susjedstvo...

kužim ja njega zato molim nije lud samo je neshvačen...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 13
5.10.2009 22:21:57   
Nika 24052006
Imali smo i mi takvog,ne znam zašto mu je to bio gušt po noći cijepati drva...Dobro je da se to lupanje čulo kod nas samo u kupaoni,,,Sva sreća,odselili su se...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 14
6.10.2009 8:01:07   
tikica_69
E ja, hvala bogu, za sada stvarno imam srece za susjedima...svi su super user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 15
6.10.2009 8:50:12   
ZVRK
ja nemam noćnih problema sa susjedima,a po danu......ako neznam gdje mi je muž samo pitam susjeduuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 16
6.10.2009 8:54:58   
paolina
 A draga,, susjedi su takvi.. moja susjeda stalno dolzi po neke namirnice.. (kao ziher nema novca, muz joj radi kao policajac) jucer je dva puta dosla po mljeko ,, i da jednom po dva jaja.. mislim stvarno zbilja je dosadna.. no moja mama joj je rekla.. da sad beba spava pa moli je da sam kuca.. neznam sto ce danas bit.. nadam se da ce se sjetit da u zagrebu ima  robnih kuca i ducana

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
6.10.2009 9:01:38   
lueman
nato.a da ti susjedu odbaciš na cijepanje i svoja drva?????pa kad već cijepa, nek je bar društveno koristanuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 18
6.10.2009 9:04:24   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: paolina

nadam se da ce se sjetit da u zagrebu ima  robnih kuca i ducana

neće se sjetiti jer je kod tebe gratis

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 19
6.10.2009 10:07:32   
paolina
Hahahahah...  To je istina.. dosla maloprije kod moje malene da je vidi i dala joj 10kn.. isuse boze.. zena prolupala.. 

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 20
6.10.2009 10:12:01   
ninolina
osla maloprije kod moje malene da je vidi i dala joj 10kn.. isuse boze.. zena prolupala..

ima nas svakakvih. I ja sam imala susjedu kad sam rodila 1 koja je došla i dala malome 10 kn, ali ja joj ne zamjeram jer jadna živila je od 400 kn mirovine ,sama i klepala kraj s krajem a za moje djete je izdvojila 10 kn, koje su njoj mogle biti za 4 dana za kruh. Često je se sjetim jer više nije s nama ali hvala joj od user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 21
6.10.2009 10:13:50   
paolina
Ova ima novaca.. kuca joj je tip-top,, sve sređeno i uređeno.. no neznam za kaj se toliko grebe za namirinice..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 22
6.10.2009 10:17:23   
ninolina
kao što sam rekla ima nas svakakvihuser posted image
blago meni ja nemam susjede user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 23
6.10.2009 10:19:04   
paolina
Hahaha.. pa dobro nisam niti ja u kuci>. ja sam u stanu ali ona zivi  kao "s menom " vrata do vrata.. user posted image Budem jednom ovak pobjeglaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 24
6.10.2009 10:19:58   
ninolina
čuj draga zaključaj vrata i nema te doma bi ja nju brzo spustila na zemlju

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!