tikica_69 -> RE: C.B.''Sugar Time'' (8.10.2009 11:04:51)
|
IZVORNA PORUKA: paolina Tike.. ti sto kazes da stalno spominjem svoju svekrvu.. nije istina.. mozda sam je jednom-dva puta pomenula.. sigurno si me s nekom majkom pomijesala.. Jesam li? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tema: Ormariccc Evo sad mi svekrva dosla i kaze da ima jedan ormaric bijeli koji je kupila nedavno da slaze rubce no ostao je prazan jer je nasla za rubce drugo mjesto,, vi znate da ja imam previse odjecice za sarah (koju bum poslala buducoj mamici) neznam di s njima ovih dana pa sam nasla rijesenje... u taj ormaric koji cu stavit u spavacu sobu odma do kinderbeta.. Tema: Jastuk Vi vec znate da sam ja svoju malu planirala nosit na jastuku, no sada mi svekrva govori kak je trebam nosit na rukama,, kak cu joj objasnit da ne zelim,, jednostavno sam rekla " daj da prođe barem desetak dana" moja je bebaa... u kinderbetu spava na jednom jastucicu.. to je doslo kao uz posteljinu.. nije to bukvalno jastuk vec kao dekica.. ma predivnu.. mekano. .... a ja se bojim uzet ju u ruke.. sam na jastuku je uzimam.. kak ste vi prvih dana.. Normalno necu je vjecno drzati na jastuku.. samo par pocetnih dana ali posle sigurno na rukama.. Tema: Popodne sa maleckom Danas mi je svekrva hitno morala ic u Sisak poslovno pa sam sama morala osati sa maleckom..- nije previse tesko no vjerujte da sam se malo bojala jer je sve poslove cinila moja svekrva no dobro je da se svaka majka navikne od treceg-cetvrtog dana,,, ali one koje imaju tek prvo dijete.. no evo dobrih vijesti.. malecka nema vise zelenu kakicu... i danas nije "vristala " kada sam joj skidala pelenu sto je inace radila svekrva.. ali jedva cekam da pupak otpadne..
|
|
|
|