tiha -> kakva sreća...:( (6.10.2009 22:56:37)
|
Kao sto znate ova tri tjedna su mi totalno luda i oduzela su mi barem najmanje 5 godina zivota...sve je pocelo ovako... Miu je ugrizao pas--prozivjele smo najgore trenutke u nasem zajednickom zivotu. nikad se toliko nisam bojala. mia se inace boji doktora jer joj je vec puna kapa ljudi u bijelom(da vas podsjetim operacija tumora na glavici i rukici silne kontrole,godinu dana borbe sa bakterijama) i onda ju ti ljudi preuzimaju u bolnici,nas tjeraju van,vezu,siju nosic...urlici,plac srce mi se paralo jednostavno neznam koja je vise patila. ajde prezivjeli smo nekako zatim dolaze svakodnevne kontrole i previjanja koje je mia stvarno hrabro podnjela i vadenje konaca i nije ispustila ni suzicu samo mi je hrabro stiskala rukicu dok joj je srce kucalo sto na sat jer nije znala sto ju ceka. upala ranice je bilo nesto sto mi nije bilo ni na kraju pameti da se moze dogoditi ali eto i to nas je snaslo[sm=smiley13.gif] Denissa je dobila virozu--proljev i povracanje...trajalo jedan dan na svu srecu Nakon 2 tjedna od sivanja miine ranice napokon skinuli flasteric sa nosica i ja kao mama sva ponosna kud ces brze i bolje otrcala kod svog ljecnika i zatvorila bolovanje a dr mi je ljepo rekao ostanite jos ta 2 dana doma svejedno imate produzeni vikend radi praznika 8.10...i ja koza necu kazem ja idem radit... Isti dan samo 3 sata poslje meni nije dobro vrtoglavica,mucnina,povracanje,proljev...totalno me to sve zabetoniralo bila sam totalna koma. jedva se vukla do wc-a dok se nisam pocela rusit i naravno zavrsila na 2 inekcije i na infuziji...i tako sam ja opet od danas na bolovanju. dugo nisam bila[sm=smiley36.gif] jucer zatvorila i danas otvorila kako nas ljepo ide u zivotu za pop[sm=smiley35.gif] ja sam sad ok stvarno se dobro osjecam ali zato je mm komiran boli ga glava i vrtoglavica[sm=zmeden.gif] samo me zanima do kad cemo mi tako u krug [sm=zmeden.gif] kakve sam srece jos kad dodem u ponedjeljak radit mogla bi i otkaz dobit jer su u zadnja 3 dana podjelili 8 otkaza..a meni ce bit 3 tjedna kako nisam na poslu.pa kad nas ide u zivotu nek nas ide! eto sta se sve dogodi u tako kratkom vremenu
|
|
|
|