|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: akcijaaa
21.4.2010 20:52:49   
BUMBIKA
Jao,draga pa je tek sad ovo vidim,baš mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim tamo u bircu spominju neku trudnoću i ne kužima,ali mi je sad sve jasnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 126
21.4.2010 20:58:47   
maja
Čestitam Zvrk...stvarno prekrasna vijest...sada samo mirno i pozitivno user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 127
21.4.2010 21:00:08   
atlas13
user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 128
21.4.2010 21:19:10   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....čestitam od srca....čuvaj te se, pzite i uživajte u ovim mjesecima zajedno....user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 129
21.4.2010 21:26:58   
crvenkapica
cestitam draga  user posted image user posted image user posted image user posted image
zelim svima   da budete ovako sretne ko nasa zvrk......i ja zelim  ugledati jednom dvi crtice   user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 130
   RE: akcijaaaaaaaaaaa
21.4.2010 21:50:27   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO BRAVO ZVRKIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!ČESTITAAAAAAM TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 21.4.2010 21:51:39 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 131
   RE: akcijaaaaaaaaaaa
22.4.2010 7:46:45   
mamika
draga čestitam od srca user posted image user posted image user posted image
stvarno prekrasna vijest....
sad samo uživaj i vidjet ćeš da će sve proći super
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 132
23.4.2010 9:47:49   
Domy

IZVORNA PORUKA: ZVRK

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

test sam radila danas ujutro u 5i30 i bile su user posted image crteeeeeeee
tako sam sretna a i u strahu bila jer su se crtice bljedo pokazale
otišla sam do svoje dr.opće prakse i tražila da mi naprave test preko urina u labosu i 5minuta nakon piškenjaaaaaa................još veća sreća
I ONI SU POTVRDILI TRUDNOĆUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image

koliko sam sretna toliko me i frka dok moja točkica ne počne da kuca srćeko jer ovaj(treći)put mora da prokuca i da bude sve u najboljem redu

nakraju ipak sam ''ulovila''uskršnjeg zeku i dolazi ''božićna''bebaaaaaaaaaa

ajmeeeeeeee zvrkičččččččččččččč tako sam sretnaaaaaaaaaaaaa..želim ti svu srečuuuuuuuuu i da dobiješ jednu medenu curkuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 133
23.4.2010 10:22:08   
ivana801
Čestitam!!!!! I ja sam baš sretna radi vas!!! I želim da bude čim više ovakvih sretnih vijesti na našoj rr... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 134
4.5.2010 19:59:46   
tiny
sve najbolje ti zelim u ovoj trudnoci!!!!!!!!!!!!ajmo cure i za mene malo podrske,vec me ocaj hvata,a ako je zvrk upalilo zbog vas i ja zelim malouser posted image pa da i ja iduci mjesec ugledamuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 135
4.5.2010 20:56:23   
anne
user posted image user posted image user posted image
Čestitam vam Zvrk!
Zvrkica dolazi!!!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 136
4.5.2010 21:25:51   
ivkica
Tiny šaljem vibrice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma proljeće je i sad ćemo lijepo sve u ovom ciklusu ugledati veeeeliki plus a user posted image nećemo vidjeti do nagodinu .. user posted image

Lijepo je biti mama

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 137
4.5.2010 21:33:18   
Wukovarka
Čestitke od nas...

Želim ti puno, puno, puno sreće user posted image

(Odgovor članu ivkica)
Neposredna veza do poruke: 138
4.5.2010 21:37:38   
adryosijek
cestitke za testic i da bude sve ok sa trudnocom do kraja da bude beba ziva i zdrava to je najbitinje user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 139
5.5.2010 22:22:39   
Ladina mama
IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: ZVRK

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

test sam radila danas ujutro u 5i30 i bile su user posted image crteeeeeeee
tako sam sretna a i u strahu bila jer su se crtice bljedo pokazale
otišla sam do svoje dr.opće prakse i tražila da mi naprave test preko urina u labosu i 5minuta nakon piškenjaaaaaa................još veća sreća
I ONI SU POTVRDILI TRUDNOĆUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image

koliko sam sretna toliko me i frka dok moja točkica ne počne da kuca srćeko jer ovaj(treći)put mora da prokuca i da bude sve u najboljem redu

nakraju ipak sam ''ulovila''uskršnjeg zeku i dolazi ''božićna''bebaaaaaaaaaa

I mi se pridružujemo veselom slavljeničkom plesu... Ajde, ekipa, ožeži!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 140
5.5.2010 22:56:53   
katy mama
user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke od srca

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 141
5.5.2010 23:04:50   
cuba
Pa ja nisam ni cestitala?
CESTITAAAAAAAAAAM!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 142
10.5.2010 12:56:43   
ZVRK
moji živčeki počeli da rade tj.osječam se sva na ''iglama''jer se bliži dan D za ići kod dr na kontrolu.
u srijedu je kontrola i onda ču biti punih 7tjedanauser posted image ,a
ja znam da će biti sve ok ovaj put ali moja glava se poigrava samnom
jedva čekam vidjeti moju točkicu na telkici kod doktorauser posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 143
10.5.2010 12:58:33   
ninolina
baš mislim na tebe...još malo, samo dva dana...jooojjjjjjjj baš se veselim...bude sve ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 144
10.5.2010 12:58:51   
maja
user posted image user posted image user posted image bit će sve super
ja uvijek prije pregleda imam nervni slom

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 145
10.5.2010 13:01:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: maja

ja uvijek prije pregleda imam nervni slom

a tebi sve ok sa user posted image  onda razumiješ meneuser posted image
barem će market profitirati sada kada sam živčana jer onda jedem još višeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 146
10.5.2010 13:56:45   
curice
drži se zvrk,bit će svo okuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 147
10.5.2010 14:05:06   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: curice

drži se zvrk,bit će svo okuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 148
11.5.2010 11:32:42   
ZVRK
da ne otvaram novu temu pitati ću na svojo.......
bila sam na socijalnome nešto obaviti i tamo su imali akciju mjerenja tlaka i šećera.
šećer mi je 6,1 ali poslije marenda-maximum je 6,5
tlak je 130/80

sada me zanima kakav je moj tlak jer nemam pojima o tomeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 149
11.5.2010 11:35:25   
ejmama
Tlak ti je super, a za šečer ne brini ipak si jela, mislim da je OK

H 07 E 09

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!