|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jako tužno
7.10.2009 19:36:48   
m600
ljudi moji mm i ja smo danas išli u muller kupiti petrici pelene.... kad smo ušli u naš trgovački centar zapazila sam jednu ženu koja mazi svoje dijete...kad sam malo bolje pogledala to je bio dječak od oko 7,8god koji je ležao u kolicima....glava mu je veličine ogromne lubeniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam prvo mislila da je lutka jel takvo što u životu nisam vidjela...mm je rekao ne gledaj tako očito...nisam mogla vjerovati što vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image
plakala sam pola sata nisam mogla doći k sebi koliko me to dirnulo....evo i sad dok pišem leti mi glavom slika tog jadnog dječačiča....njegove majke koja ga mazi....svaka čast toj ženi na tolikoj brizi za svoje dijete i hrabrosti...user posted image
ja samo zahvaljujem Bogu što je moja Petra zdravo dijete i tek sad znam što znači kad netko ima bolesno dijete a ja plačem kad nju muče grčevi...cijenite dar Božji i ljubite svoje bebe i budite sretni jer su zdravi

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jako tužno
7.10.2009 19:39:49   
elle1
cijenite dar Božji i ljubite svoje bebe i budite sretni jer su zdravi
IZVORNA PORUKA: m600
potpisujem

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2009 19:47:51   
paolina
Ajme. bas sam se raznjezila.. to je tak tuzno.. jedostavno ne obracam puno paznju kada vidim takvu djecu.. no kao sto si rekla.. majke su tako izdrzljive za svoju djecu.. svaka bi zivot dala za jedno malo stvorenje.. 

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 3
7.10.2009 19:49:17   
mrkvač
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 4
7.10.2009 21:21:01   
Ninaa
od moje mame sestrična ima bolesnog sina, ozljeda kod poroda, tj. ostao je bez kisika koju su naravno prešutili. Dijete je jako bolesno, ima epilepsiju, zaostao u razvoju, ma stalno je na rubu smrti. SAd ima 18 god. i svi doktori su rekli da im svaka čast dali su mu par godina života, predlagali smještaj u razne ustanove. Nisu ga dali i uz dvoje zdrave djece, muža na poslu i života u zgradi na 4 katu bez lifta oni funkcioniraju normalno koliko je to moguće uz učestale odlaske na hitnu. Mama mu se posvetila i fakat u toj obitelji stvarno ima ljubavi i braća ga fakat vole i pomažu mami koliko mogu.Naučili su se nositi s tim i kad god mi bude teško sjetim se nje i da zapravo gnjavimo zbog gluposti a trebamo biti zahvalni jel su nam djece zdrava.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 5
7.10.2009 21:24:24   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 6
7.10.2009 21:28:26   
natalijax
ja se rasplacem na takve situacije,jako je tuzno sto dijeca moraju osijecat patnju i bol,a tako su nevini i maleni,nije mi jasno zadtouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
7.10.2009 21:31:25   
suzana29
svako nosi svoj križ...neko manji a neko veći...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
7.10.2009 21:35:02   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu suzana29)
Neposredna veza do poruke: 9
7.10.2009 21:48:08   
m600
IZVORNA PORUKA: martina ks

od moje mame sestrična ima bolesnog sina, ozljeda kod poroda, tj. ostao je bez kisika koju su naravno prešutili. Dijete je jako bolesno, ima epilepsiju, zaostao u razvoju, ma stalno je na rubu smrti. SAd ima 18 god. i svi doktori su rekli da im svaka čast dali su mu par godina života, predlagali smještaj u razne ustanove. Nisu ga dali i uz dvoje zdrave djece, muža na poslu i života u zgradi na 4 katu bez lifta oni funkcioniraju normalno koliko je to moguće uz učestale odlaske na hitnu. Mama mu se posvetila i fakat u toj obitelji stvarno ima ljubavi i braća ga fakat vole i pomažu mami koliko mogu.Naučili su se nositi s tim i kad god mi bude teško sjetim se nje i da zapravo gnjavimo zbog gluposti a trebamo biti zahvalni jel su nam djece zdrava.

prekrasnouser posted image
divim se takvim ljudima
i ja bih voljela svoju Petricu

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 10
7.10.2009 21:49:36   
Thea
Jako žalosno. Dok sam bila trudna znali su me ispitivati je li cura ili dečko znala sam reči da je svejedno samo da je zdravo dijete...I to je stvarno najvažnije da ti je dijete zdravo sve ostalo ćemo  izdržati.Inače sam psihički jaka osoba ali takvo nešto ne znam kako bi izdržala,vjerojatno bi mi ljubav prema vlastitom djetetu dala potrebnu snagu.
zato se slažem s tobom....

IZVORNA PORUKA: m600

...cijenite dar Božji i ljubite svoje bebe i budite sretni jer su zdravi

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 11
7.10.2009 22:46:48   
tikica_69
Sigurna sam da ti roditelji u sebi imaju puno vise ljubavi i razumijevanja za svoju djecu, nego mi sretnici cija su djeca zilava i zdrava. Divim se ljudima koji su zrtvovali cijeli svoj zivot za to bolesno dijete. To su hodajuci andjeli user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 12
7.10.2009 22:49:23   
mama mery
  To su hodajuci andjeli user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potpisujem

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 13
7.10.2009 23:58:10   
Kika83
cijenite dar Božji i ljubite svoje bebe i budite sretni jer su zdravi

Istina. Neznate šta imate i koliko ste sretne zbog toga

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 14
8.10.2009 9:05:42   
uspavana
to je sigurno jako teško!user posted image
i ja se divim takvim roditeljima, i ljudima koji se trude da imaju normalan život bez obzira na bolesti...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 15
8.10.2009 9:16:43   
Viky
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Sigurna sam da ti roditelji u sebi imaju puno vise ljubavi i razumijevanja za svoju djecu, nego mi sretnici cija su djeca zilava i zdrava. Divim se ljudima koji su zrtvovali cijeli svoj zivot za to bolesno dijete. To su hodajuci andjeli user posted image

potpisujem Tiki...
ja poznajem jednu ženu koja ima sad odraslog bolesnog sina..i sad nakontoliko godina truda,suza i borbi sa institucijama da ga zadrži kod sebe,žena ima toliko jubavi i strpljenja...skidam kapu tim ženama

One bi nam svima trebale biti uzor...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!