Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:28:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma tu sam ja neco moja, samo kako ovi gore buse kiki se tako isplasila i na svaki zvuk place i hoce mi u ruke i sada mi spava u narucju a gore svrdlaju li svrdlaju,mozak probi
|
|
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:31:42
|
|
|
|
Anoniman
|
sutra dolazim u Split rano, resavam papire, pa idem i do madam svekrve, jesi raspolozena za neku setnjicu i ako jesi kad?
|
|
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:33:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa hocemo li na sajam ici?
|
|
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:34:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe pa hocemo li na sajam ici? saaaajaaaaaammmmmm!!! daaa! jel to sutra pocinje? idemo idemo idemoooo
|
|
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:36:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
daaaaaa sutraaaaaa pocinje ja i nancy idemo, znaci i ti, superrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:38:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe daaaaaa sutraaaaaa pocinje ja i nancy idemo, znaci i ti, superrrrrrrrrrr a vec ste se vi organizovale, a ne zovete ...dobro dooobroooo zovem te danas da se dogovorimo, da vidim kad ste mislile da idete, mala mi vileni idem da je smirim
|
|
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:55:37
|
|
|
|
tikica_69
|
A pojavila se koka....i bolje joj je
|
|
RE: callanhoe javi seeeeeeeee.........falis nam 8.10.2009 10:56:41
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam se isto sinoć brinula di je više, a i tebe nije bilo čak sam te i s pivom htjela dozvati a ti ništa
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!