FIONA -> eto da se malo raspitam i tu... (9.10.2009 12:19:15)
|
Želim svima dati do znanja da sam vjerojatno jedina osoba koja daje otkaz u doba recesije a ne da ga dobiva. Naime, stvari stoje ovako. Radim več pet godina u jednoj firmi u kojoj sam doslovno ostavila svaku sekundu da za sebe nisam niti trepnula. Radila po cijele dane, ne iskoristila veliki dio godišnjeg, nikada dobila niti kune više ili dana slobodnog. Nisam se žalila jel smatram da kao mlada i ambiciozna osoba mogu progurati sve jel će jednog dana netko ipak vidjeti da mogu, znam i hoću. No međutim netko je vidio ali se "usrao" i meni "zasrao" život! ( molim da me se ispriča ali sam revoltirana toliko da je ovo sasvim pristojna izjava) Moj bivši šef je dao petama vjetra i otiša na puno bolju poziciji a mene ostavio samu da vodim odjel i mjenjam kolegicu koja je otišla na porodiljni. Da bi sve bilo veselo tražila sam mjesecima pomoć i ništa. Onda kao iz vedra neba po nečijoj preporuci došao je mulac koji nije znao zbrojiti dva broja u excelu a kamo da napravi financijske izvještaje. No niti to nije bitno jel su moji ipak shvatili i maknuli ga ali ja opet bila sama. Nakon dugo moljakanja doša je pomoć koju sam morala učiti od temelja. nakon duuugooo vremena došla je kolegica s porodiljnog, došao neki šefić koji nije opet znao niš a ja sam ostala trudna i zbog svih mojih tegoba završila na čuvanju trudnoće pa sada porodiljnom. Išla sam na razgovor da vidim kamo i kada se vraćam. Da li želite znati. Ja koja sam svojedobro vodila veeeliiikiii dio posla i to sama ko pas saznam da me žele degradirati na posao koji obavljaju studenti. Da se javljam u call-centru na telefon za duplo manja primanja. Kao preponosna i odlučna osoba, dajem OTKAZ! Pa eto, još malo pa sam nezapolena...ako kaj čujete sjetite se jedne zelene koja ima malu bebu i kredit... [image]http://static.iminent.com/toolbar/contents/images/emoticons/Messages/Aliens%20Emoticons/1.wink.gif[/image][image]http://static.iminent.com/toolbar/contents/images/emoticons/Messages/Aliens%20Emoticons/1.shoot.gif[/image] gadi mi se ova država i ova naša vlada koja mladim majkama dozvoli takvo poniženje...pa kao rađajte žene, rađajte...bit će vam još gore...
|
|
|
|