Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 9.10.2009 18:26:49
|
|
|
|
natalijax
|
nemoj se draga ljutiti,ja nekad ni neodgovaram na sve teme,zato sto nekad neznam odgovre pa nezelim nesto napisati pa da ispadnem bedasta
|
|
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 9.10.2009 18:33:26
|
|
|
|
Anoniman
|
cure, vi ste meni sve ISTO drage. Sve vas isto volim. Samo ponekad jednostavno ne stignem sve pročitati. Nastojim ići na teme gdje mi miriše da bi nekom bilo hitno da mu se odgovori, utješi, čestita... neke stvari (ko što Nata kaže) ni ja ne znam, pa ne odgovaram, a nekad jednostavno ne stignem. Ali vas sve volim! I tebe, maro, naravno!
|
|
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 9.10.2009 18:39:23
|
|
|
|
Njofra
|
Sorry, ne stignem se na sve teme odazvati. No, nije mi namjera nikoga izbjegavati. Letimično pregledam više puta po temama a da se neki put ne stignem niti prijaviti. Sve 5. To ti se čini da te se izbjegava tu na forumu.
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 9.10.2009 22:30:19
|
|
|
|
lavica81
|
ma draga moja nitko tebe ne izbjegava. što se mene tiče mogu samo reći da ste mi sve jednako drage. uglavnom odgovaram na teme gdje se i sama mogu pronaći, tipa tema o zatrudnjivanju, na neke ne odgovaram jer ne znam odgovor. žao mi je da se tako osjećeš, evo šaljem
|
|
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 9.10.2009 23:08:09
|
|
|
|
bomboncic02
|
Žao mi je što si se tako osjećala. Evo stiže jedan za tebe i tvoju bebicu ma stiže još jedan da ne budeš tužna .
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 0:00:10
|
|
|
|
Wukovarka
|
Joj draga Ne smrdiš, nisi ignorirana...ljeto je...puno cura je na odmorima, svi smo leteči.. Budeš vidila kroz mjesec dana kad se svi zatvorimo u tople sobice i počnemo tipkati Ja osobno uvijek prozujim po novim temama, odgovorim na ono što znam i što mi zapadne za oko. Kad mogu pomoći, to obavezno učinim...ali uvijek nekako leteći. Curka je tu...traži svoje...kuća..poslovi... I ja puno puta dođem u birc a da me nitko ne skuži, puno poruka ide u minuti...uvijek ti nešto promakne. Stoga...don`t vorry, be happy
|
|
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 0:10:45
|
|
|
|
dominik
|
vidis mara27 iz tog razloga ja ne idem u birc i pod zadje me nije bilo na rr...ja sam isto cesto nevidljiva...al bar se tjesim kao skinula sam kila pa hajde...kad citam teme pratim samo zadnjih 50 rasprava pa kad te izguraju na 52 ja ne vidim ...sorry... i btw tresnjice su vise nego uocljive
< Poruku je uredio dominik -- 10.10.2009 0:11:17 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.10.2009 7:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 7:50:12
|
|
|
|
troubled
|
mara, žao mi je što se tako osjećaš...žao mi je svih koje se ponekad tako osjete... pretpostavljam da je to tako jer nas je puno, često smo istodobno i za štednjakom i s okom na djeci, u raspremanju i škicamo na RR kad stignemo... i ja sam se, u početku, ponekad tako osjećala... ali duboko vjerujem da ništa od toga nije namjerno...
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 7:58:59
|
|
|
|
sanjalica
|
slažem se.... svima nam je ponekad tako... (niti ja nisam saznala odgovore na neka svoja pitanja) ... ali tako to valjda ide.... nemamo svi iste interese i ne stignemo valjda sve ni pogledati ... mislim da nema razloga da bude osobno.... glavu gore draga i samo ti postaj !!!!!!!
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 8:03:25
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Hej,Maruška,ma ne smrdiš nam,svašta.... No sikiriki,svi smo imali bar jednu temu na koju nismo baš dobile odgovor...
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 14:19:31
|
|
|
|
Kika83
|
Draga, mislim da se svima nama to znalo događat tako da nemoj to previše uzimat k srcu
|
|
|
|
RE: nadam se da ne smrdim :) 10.10.2009 14:47:57
|
|
|
|
Lady3
|
joj Joj,MARO MARICEEEEEEEEEE.... nitko te ne ignorira draga moja već jednostavno bar što se mene tiče ne stignem sve pohvatati i napisati...dođem,prozujam i brže bolje moram odjuriti jer djeca,muž i posao traže svoje..Zimi ću više biti s vama i tako ću vam dosađivati i piti krv na slamku da će te tražiti peticiju da me izbacite van... Draga sve je oki,ne jadi se..svatko je ovdje dobrodošao sve dok ne laže i pretvara se da je netko tko nije..Obriši suzice i idemo u nove pobjede.Šaljem ti veliki huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug ko kuća velika
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!