|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trebam zagrljaj :)
16.10.2009 10:54:13   
mama mery
cure hvala vam puno
evo za rucak cemo granatira
za dorucak je srecom doslo mlijeko domace sto narucujem pa je teta rekla da ce pricekti do sljedecg puta za novceuser posted image
prokuhala sam im i napravila kornfleksuser posted image
a za veceru ce mm uspjeti donijeti novacauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 76
16.10.2009 10:55:20   
natalijax
vidis da uvijek ima,sada budi vesela i nek vam danasnji dan bude najljepsi

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 77
16.10.2009 10:56:37   
anaxx
user posted image  bravo za dobru tetu...

user posted image user posted image user posted image  i dobar tek kikićima...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 78
16.10.2009 10:59:32   
CallamityJane
mery draga ne budi tuzna i nemoj se na njemu istresati vjeruj da je njemu teze nego tebi, u takvim trenutcima budite jedno uz drugo, rame uz rame. A za dorucak ne treba puno uvijek imas brasna u kuci i margarina i caj uz to i super user posted image
a za rucak ce se opet nesto naci user posted image
znas li do kada bi trebao dobiti novce?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 79
16.10.2009 10:59:33   
BruMa
IZVORNA PORUKA: mama mery

opet ja...... sada stvarno trebam veliki zagrljaj
cure moje nemam ni jedne jedine kune u kuci neme sta djeci dati za dorucak srce me moje boli nemam vise volje ni za cimuser posted image user posted image user posted image

A sva sam se naježila.Bit će boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

Neposredna veza do poruke: 80
16.10.2009 11:01:06   
mama mery
evo klinci se najeli pojeli su svoju porciju to im je najdrazi dorucak obozavaju kornfleksuser posted image

cure jos jednom VELIKO HVALAuser posted image user posted image user posted image
ja se cesto jadam user posted image ali puno znaci svaki post  od vas user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 81
16.10.2009 11:05:10   
mama mery

znas li do kada bi trebao dobiti novce?
[/quote]

tebao ih je vec dobiti dogovor je bi po zavrsetku posla a mm ga je zavrsio prije 10-ak danauser posted image i jos je to os skola u pitanju tako da je taj sigurno dobio novce
mm ima neku ludu srecu da uvijek naleti na neke idiote koji nece da plate kako treba vec ih moras cekati jako duugo

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 82
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!