sanjalica -> jeste li gladni ? (10.10.2009 12:37:46)
|
nisam znala staviti naslov, pa se sjetila one "Cekin tete".... Naime, voljela bih znati kako postupate, jer stalno imam moralne dvojbe..... Ja mojim dečkima ne dozvoljavam da jedu (pri tome mislim na obroke tipa ručak, večera...) kod nekog drugog, osim ako se, što je jako rijetko, dogodi da moraju kod nekoga ostati na čuvanju u to vrijeme.... među ostalim volim imati pod kontrolom šta i koliko jedu, a i glupo mi je da ja kuham, a oni jedu drugdje... Međutim, imam situaciju da su mi dvoje djece iz susjedstva (različite obitelji) svako malo na ručku.... dođu se igrati, moji moraju ručati, ja ih pitam, oni ostanu i to je to.... da ne budem krivo shvaćena... nisam škrtica i uvijek mi je na pameti ono što bi rekli naši stari: gdje ima za dvoje ima i za troje, itd.... blesavo mi je poslati klince doma, još blesavije ostaviti ih da gledaju dok moji ručaju.... al blesavo mi je i da roditelji koji su mi praktički vrata do vrata dozvole da klinci svako malo jedu kod mene.... jesam li negativac što uopće razmišljam o tome [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|