Zani -> RE: Roda- grupno dojenje na Trgu bana Josipa Jelačića (12.10.2009 19:22:25)
|
Pozdrav svima! Imam dvoje djece., starija ima 5 g i 9 mj a sin 3 mj. Kćer sam dojila dvije pune godine, 6 mj bio je samo na prsima a dalje uz dohranu, sin je još uvijek samo na prsima i bude do 6 mj. Ako bude sve po planu, i nj ću dojiti dvije godine. Naravno da sam imala problema u početku poput ragada, mastitisa ali sve je to brzo prošlo,uskoro smo i kćer i ja uživale , a odluka da dojim bila je čvršća od svega i kod drugog djeteta nije uopće bilo problema! Dojila sam i u javnosti ali kad bebač je bilo u slingu, i nitko nije ni prijmjetio da jede. Nemam ništa protiv dojenja u javnosti, dapače, podržavam,a iz izjava žena oko sebe znam da neke žene ne žele dojiti a mogu,ali im se neda jer žele što prije uvaliti bebu bakama pa da slobodno hodaju okolo... Za sada još nisam naišla na nekog tko ne doji jer ne može. Znam da postoje takve mame i razumijem ih (one koje ne mogu),ali ja vam pišem o onim drugim. Bilo kako bilo, dojenje je nešto najljepše i najzdravije što možete dati svojoj djeci, i vrijedi svakog truda!
|
|
|
|