mala pcelica -> RE: pucam po šavovima! (13.10.2009 23:01:27)
|
imam još jedan problem vezan uz to što me on nedoživljava sa mojom pričom, a to je što su svi na njegovoj strani,i moji i njegovi i on ima podršku od njih u tome da se vratimo dole...jer mome tati treba šegrt,a njegovoj mami kućna pomoćnica[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] koliko god ja pričala i iznosila argumente zasto je bolje da ostanemo u zg on to jednostavno NE ŽELI da čuje....onda mi toliko digne tlak i onda mu kažem MARŠ NAPOLJE AKO TI SE VRAĆA DOLE,PAKUJ PRNJE I ODLAZI! a u sebi se siguno smije jer zna da moja plaća nije dovoljna da ja i maja ostanemo u zg da živimo... u stavri u njegovoj glavi je već sve isplanirano-moj tata i on su iskopali neki ribnjak i kupuju male šarane i uzgajaju(tj.više tata jer je ribnjak kod njega) onda mm kaže kako ću ja prodavati ribu,a njegova mati ima plastenike sa povrćem,pa ću ići i na pijacu to prodavati i naravno pomagati u plasteniku- šta da vam kažem više kako mi je..nije mene sramota ništa od toga raditi da se razumijemo,ali neće mi on odrđivati šta ću ja raditi da bi svoju guzicu zadovoljio....
|
|
|
|