|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pucam po šavovima!
13.10.2009 14:48:51   
mama mery
pcelice moj iskreni savjet bjezi od slavonije ovo je ukleto nitko nista nece da placa svi nude neku kompenzaciju ali moja djeca nejedu gips ploce
nadam se da razimijet sto pokusavam reci
vec sam pisala da samo se trebali seliti sada u 9-10mj u istru ali nazalost necemo jer mm nije uspio naci posla tamo ali bi isli odmah da mu se ukaze prilika

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 26
13.10.2009 14:49:26   
plavka
jako mi je žao zbog tvoje situacije!!! ali drži se radi Maje.... i ustraj u svojim uvijerenjima možda mužu dođe iz dupeta u glavu.... reci mu da je takova situacija svuda, više nikome nije idealno na poslu....
dal ti radiš???  ako da možda da se malo s mužem zamjeniš za porodiljni makar 3 mj. da se on malo odmori i da vidi kako je to biti doma i odgajat bebača....
ako trebaš rame za plakanje samo reci ili pošalji podatke na pp pa se možemo čuti!!!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 27
13.10.2009 14:52:12   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ja sam kod cibone!

ja slabo poznajem zagreb,čula sam za cibonin toranj, ali ne znam gdje je user posted image

Di si ti tocno,mogu ja sisti jedno jutro na tramvaj i doc do n.zagreba

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 28
   [Obrisani korisnik]
13.10.2009 14:55:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 29
13.10.2009 14:58:59   
Ninaa
Draga ja ti ne mogu puno pomoći samo se nadam da će sve doći na svoje i da ćeš ponovo biti sretna. DRži se i misli na Maju možda je još nervoznija jel osjeća tvoju nervozu. Šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 30
13.10.2009 15:05:23   
mala pcelica

Ja sam kod cibone!

ja slabo poznajem zagreb,čula sam za cibonin toranj, ali ne znam gdje je user posted image

ja sam u savskom gaju

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 31
13.10.2009 15:07:11   
pepeljuga

Ja sam kod cibone!

ja sam u savskom gaju

pa to je blizu,aj vidicu kakvo ce biti vrijeme sutra preksutra pa se cujemouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 32
13.10.2009 15:13:50   
pincirotvajler
mala pčelice imaš pp user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 33
13.10.2009 15:14:30   
mala pcelica
ma nikakav posao ga tamo ne čeka u tome i jeste kvaka!!!
moj tata ima autolimarsku radnju i on godinama to sam radi,a sad je totalno obolio i mm kaže da bi on to preuzeo,ali mora da se prekvalificira za to,a to traje i puno košta,za to vreme bi jeli gov..... i kad bi živili kod mojih ili njegovih morali bi tražiti od njih za život, A TO MI NE PADA NA PAMET-čitaj-NI U LUDILU!!!!!
a svima koji su iz slavonije znaju o čemu pričam i kakva je situacija i što cure kažu moje djete ne jede rigips ploče...o plaći se samo može tamo sanjati...uostalom da nm je bilo dobro dole NE BI NI DOLAZILI U ZAGREB,a mm kao da je to zaboravio!!!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 34
13.10.2009 15:15:42   
m600
IZVORNA PORUKA: mama mery

pcelice moj iskreni savjet bjezi od slavonije ovo je ukleto nitko nista nece da placa svi nude neku kompenzaciju ali moja djeca nejedu gips ploce
nadam se da razimijet sto pokusavam reci
vec sam pisala da samo se trebali seliti sada u 9-10mj u istru ali nazalost necemo jer mm nije uspio naci posla tamo ali bi isli odmah da mu se ukaze prilika

potpisujem...pogotovo mi je muka od ovog usruser posted image grada...fuj fuj fuuuuuuuj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 35
13.10.2009 15:16:30   
tikica_69
O, pa i ti si mi suseda pcelice user posted image  

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 36
13.10.2009 15:18:40   
lavica81
potpisujem i šaljem user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: anaxx

Draga moja moras misliti na sebe i na Maju......Znam da ti nije lakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem!!
drži se!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 37
13.10.2009 16:16:33   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: tikica_69

O, pa i ti si mi suseda pcelice user posted image  

a da? user posted image a gdje si ti?

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 38
13.10.2009 16:17:10   
mala pcelica
hvala cure još jednom!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 39
13.10.2009 16:23:33   
CallamityJane
mala pcelice ne moze on protiv tvoje volje tebe odvuci tamo gdje ne zelis, fino mu reci da se ima drzati tog posla koji ima i sve mu izlozi kao sto si sada nama ovde sve rekla pa mu valjda dodje iz duuser posted image  u glavu.Sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
13.10.2009 20:03:04   
mišica 666
pčelice drži se i čuvaj svoje zdravlje.user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 41
13.10.2009 21:45:24   
Monica
Evo pčelice hug od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti mu jasno i glasno izrazi da ne ideš ni u ludilu u slavoniju pa ne može te natjerati ali izgleda da njega vuče rodni kraj tako ti je sa slavoncimauser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 42
13.10.2009 21:49:30   
uspavana
teško mi je i čitati o tome svemu!
stvarno ti se puno toga nakupilo draga!!
ali uvijek je bolje to izbaciti van iz sebe..bit će ti lakše!
nadam se da ćete uspjeti riješiti sve probleme, i da će vam biti ljepše i lakše!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 43
13.10.2009 22:43:00   
FIONA
ajajajajajaj....teška situacija....

ne znam kak bi ja to riješila...vjerojatno svađom do ibera, rastavom i ucjenama...šalim se komad....naravno da se šalim...

čuj, moraš ga posjesti ali pripremi neka riješenja i vizije na papir...mislim da je kod vas kao i kod nas veči problem nekvalitetna komunikacija u tim temama nego neslaganje...

otvoren smiren razgovor sa postignutim ciljevima i da se primite u njihovu realizaciju...to je vama jedino riješenje...znam da zvuči o kao da namatam ali trenutno sam u skoro pa sličnoj ako ne  goroj situaciji pa ti govorim prema iskustvu..i samo da ti kažem...sporo kapiraju i sve moraš crtati!!!

sretno i držim vam fige!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 44
13.10.2009 23:01:27   
mala pcelica
imam još jedan problem vezan uz to što me on nedoživljava sa mojom pričom, a to je što su svi na njegovoj strani,i moji i njegovi i on ima podršku od njih u tome da se vratimo dole...jer mome tati treba šegrt,a njegovoj mami kućna pomoćnicauser posted image
koliko god ja pričala i iznosila argumente zasto je bolje da ostanemo u zg on to jednostavno NE ŽELI da čuje....onda mi toliko digne tlak i onda mu kažem MARŠ NAPOLJE AKO TI SE VRAĆA DOLE,PAKUJ PRNJE I ODLAZI! a u sebi se siguno smije jer zna da moja plaća nije dovoljna da ja i maja ostanemo u zg da živimo...
u stavri u njegovoj glavi je već sve isplanirano-moj tata i on su iskopali neki ribnjak i  kupuju male šarane i uzgajaju(tj.više tata jer je ribnjak kod njega) onda mm kaže kako ću ja prodavati ribu,a njegova mati ima plastenike sa povrćem,pa ću ići i na pijacu to prodavati i naravno pomagati u plasteniku- šta da vam kažem više kako mi je..nije mene sramota ništa od toga raditi da se razumijemo,ali neće mi on odrđivati šta ću ja raditi da bi svoju guzicu zadovoljio....

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 45
13.10.2009 23:07:47   
FIONA
čuj a jel ste vi ikad aimali one razgovore zanesene i sanjarske ko zaljubljeni par...mislim skoro svatko je...ja znam da sam uvijek govorila da hoću kućicu u cvijeću, ne treba bit velika ali da je moja, pesek ...klinaca bar troje i mužek koji sa nama radi sve...

naravno to su snovi a stvarnost je sasvim nekaj drugo ali kad znam da se njemu to svidlo...svaki put ga bocnem kad mi spmene povratak u Novi Zagreb na ono jebeno Lanište!....to je za mene geto a ja sam sad u prirodi i miru...da mi idealno i nije ali da mi je bolje nego tamo to ziher!...znam borbu i sve mi je jasno ali ja sam tvrdoglava i makar bila gladna ne odustajem...vi ste ipak na relaciji dvije regije...mislim da pristup eksplozije prema svima daješ nezreli i nepromišljeni stavr a oni svi kao imaju najbolje namjere...
razumijem te ali po meni ti trebaš mijenjati pristup ne mišljenje...postavi se možda drugačije ne tako nametljivo...izazovi emocije...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 46
13.10.2009 23:17:04   
mala pcelica
fiona nema dana kad mu ne spomenem da ne želim dole bilo to na fin ili agresivan način...naravno da ću se truditi svim silama da ostanemo ovde,ustvari ne moramo možemo se preseliti i u neki drugi grad,samo da se nevraćamo dole....možda griješim u pristupu,ali ja više stvarno ne znam kako da mu utulim u glavu-da prostite lakše mu uterat u guzicu nego u glavu user posted image
strašno sam izmorena od toga user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 47
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!