FIONA -> RE: Poslovna prilika vani (13.10.2009 22:34:32)
|
IZVORNA PORUKA: MaTana IZVORNA PORUKA: FIONA ja osobno se divim ženama koje isprate muževe i čekaju dolazak ko ozeble sunca... Fiona ni ja nisam mislila da ce mi zivot ovako izgledati, kad smo se upoznali jos smo oboje bili na faksu i nije mi uopce padalo na pamet da ce on ici na brod, onda smo poceli izlaziti i nakon 2 godine veze on je zavrsio faks i otisao na brod, svaki put kad ode i ja i on govorimo da je to zadnji, cim nadje nesto drugo nece vise, pogotovo sada otkad imamo dijete, ALI problem je sto u ovom usranom gradu nema posla osim ljeti, sto je on zavrsio srednju i visu pomorsku skolu, sto placa ipak nije tako losa a i postoji mogucnost da dobijemo stambeni sa 4 % kamate - to je skoro poklonjena lova u danasnje vrijeme kad su kamate do 15%... I tako to ide iz dana u dan baš zato i velim ako ti nije da sam imaš konfor nego kod vas nužno zlo onda je druga pjesma ali kao što je Ruža napisala bilo bi nam bolje lai nije da se žalimo zakaj onda trljati sol na ranu svaka tri mjeseca...ja to ne bi mogla...samo zbog večeg auta, boljeg namještaja i skuplje obleke...na godišnji se ode, u fružideru ima, vozi se autič...znači nije da se žale.. ne želim da misliš kako sam rekla da imate izbora... draga ko zna kaj bu mene sutra navelo i kuda...samo kažem da ja ne znam kako bi mogla otiči a da znam da sam tu imala nekakvu priliku...lošu ali nekakvu! žao mi je kaj je vama tako i držim fige da uleti nešto da ste svi na okupu!
|
|
|
|