|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ginekolog
13.10.2009 18:57:21   
pincirotvajler
http://www.cosmopolitan.hr/ja-samo-bolja/zenski-stav/zdravlje/neugodna-iskustva-kod-ginekologa 

imate vi kaj tak sličnoga?

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ginekolog
13.10.2009 19:06:08   
m600
da....mene ginekolog dok je jednom rukom pregledavao drugom je pričao na telefon...užas

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2
13.10.2009 19:29:57   
sanjarica
uh jedan je bio toliko grub kao da sam od betona,toliko sam vrisnula da je cula mislim cijela bolnica....

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2009 19:45:58   
mišica 666
moj je stvarno super i nemam takvih problema osim sto me stalno zamjenjuje za curu koja ima3-4 djece pa mu svaki put objasnjavam ne imam samo 1 za sad.user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2009 21:36:38   
tikica_69
Izgleda da sam do sada imala srece

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 5
13.10.2009 21:43:56   
dominik
ja imam samo smjesna iskustva...tipa kad me pregledavo na sv duhu dr...pogledi se susreli jer pregledava na stolcu...ja iz neugodnosti pitam: kaj jel ima kaj?user posted image a kad mi je moj gin stavio spiralu i dao isprintanu sliku sa ultrazvuka ja ga pitala kaj dobim i garanciju kakvuuser posted image i jednom  kaj mi nije bilo drago, veli jedan ok mozete se ici obuci...kad sam odlazila pitao me kakva mi je to tetovaza iznad dupeta...haloooo ko si ti da me gledas kad gola hodam...a i ja glupaca kaj se nisam obukla kak spada za pregleduser posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 6
14.10.2009 8:29:00   
m600
meni je na porodu bio super ginekolog....ima do 30 god i jako je nježan a i zgodan kad god me pregledavao ja njega čapim za rukuuser posted image user posted image user posted image
sva sreća mm nije skužiouser posted image user posted image user posted image (šala)

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
14.10.2009 8:43:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 8
14.10.2009 8:47:51   
troubled
samo jedno...prvo...bila sam toliko zbunjena da nisam uspjela uopće odreagirati...svaki put kad se sjetim dođe mi otić tamo, pronaći ga i opalit nogom u obje glave...

prvi pregled ikad...onako u strahu i neugodi...pitam - hoće li to boljeti?
a on...cca 60 godina...će meni...

ma kakvi boljeti, samo se ti opusti i zamisli da te umjesto mene gleda i dira tvoj mladić, pa ne samo da neće boljeti nego će ti čak biti ugodno...user posted image
[ovdje je onaj smajli koji povraća]

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
14.10.2009 8:49:11   
m600
IZVORNA PORUKA: troubled

samo jedno...prvo...bila sam toliko zbunjena da nisam uspjela uopće odreagirati...svaki put kad se sjetim dođe mi otić tamo, pronaći ga i opalit nogom u obje glave...

prvi pregled ikad...onako u strahu i neugodi...pitam - hoće li to boljeti?
a on...cca 60 godina...će meni...

ma kakvi boljeti, samo se ti opusti i zamisli da te umjesto mene gleda i dira tvoj mladić, pa ne samo da neće boljeti nego će ti čak biti ugodno...user posted image
[ovdje je onaj smajli koji povraća]

user posted image user posted image user posted image koji kreten

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 10
14.10.2009 9:39:49   
mara27
moj prvi pregled u životu je bio grozan..

kad sam vidila ono za papu radit,  on, dida od 60g, neljubazni, mi je reko:"to ti je samo ko malo veći pimplek" i pošteno ga gurnio, nimalo nježno, da sam skriknila

posli su mi na Đački dom RAZGLEDNICOM bez kuverte poslali obavijest da se "gđica mara27 obavezno i hitno javi na ginekologiju u toj i toj bolnici"

došlo mi je da bacim bombu koliko mi je bilo neugodno.

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 11
14.10.2009 9:42:20   
dominik
IZVORNA PORUKA: m600

meni je na porodu bio super ginekolog....ima do 30 god i jako je nježan a i zgodan kad god me pregledavao ja njega čapim za rukuuser posted image user posted image user posted image
sva sreća mm nije skužiouser posted image user posted image user posted image (šala)

neke su se zapalile za tog ginica sa poroda i pregleda...user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 12
14.10.2009 9:45:27   
m600
IZVORNA PORUKA: dominik

neke su se zapalile za tog ginica sa poroda i pregleda...user posted image

žene u sobi su komentirale da je zgodan i palile se na njega kad dođe u vizituuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
14.10.2009 9:45:51   
m600
ja nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 14
14.10.2009 9:48:29   
osobno
prvi gin mi je bija savršen, čovik od svojih 60-ak godina, ali pažljiv, šaljivdžija, i nikad mi nije bilo neugodno...umirija bi me svaki puta kad bi se ustrtarila u trudnoći s lukom...onda je nažalost, otiša u mirovinu i umisto njega doša neki budala koji mi ni nakon šta je čuo otkucaje srca nije potvrdio trudnoću, nego je reka da ćemo pričekat da vidimo šta će bit od toga pa onda otvorit trudničku...čekat, šta?da rodim pa da napiše:trudnoća?!!! ugl, na preporuku obiteljskog prijatelja sam poššla do novog gin u st, i VAUUUUuser posted image user posted image user posted image ..savršen je. Mlad je, temeljit, obziran, sve mi objasni, u svakom trenutku govori šta vidi i rdai...jedini minusić je da se uzv plaća, a obzirom na fin sit, to mo malo teško pada, inače čista petica...i moram napomenit, na porodu mi je bija jedan mlađi dr, vodio je cili porod bio uz mene i puuuno mi pomoga...čak nije da babici da me riže, pa sam prošla samo s dva punta...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 15
14.10.2009 9:50:10   
osobno

ja nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a zato ti sramežljivi smajlići...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 16
14.10.2009 9:50:55   
m600
IZVORNA PORUKA: osobno

a zato ti sramežljivi smajlići...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ej potpis ti je orginalanuser posted image
baš me je nasmijao

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!