Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 12:27:27
|
|
|
|
Leptir5
|
pročitala sam članak u 24sata i nekako mi je teško povjerovati da je ona nakon svih tih pobačaja uspjela nanovo zatrudnit,danas ima 2 kćeri. Mislim da je to laž jer mi je nevjerojatno toliko puta i da maternica ostane normalna za porod?! Da joj nije laž poslužila da proda knjigu svoju? Bolesna je u glavu i ona i knjiga takva. Kako može sada odgajati kćeri?!
|
|
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 12:28:54
|
|
|
|
sanjarica
|
ja mislim da je ona slucaj za psihica zesci.treba joj izvadit jajnike i sve rEprod.organe pa nek nadje drugu ovisnost.u inat muzu je mogla OTICI OD NJEGA A NE...
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 12:44:09
|
|
|
|
Bebys
|
joj jos sam se necega sjetila...i kad nema kontracepcije...uvijek postoji PREKINUTI SNOSAJ...znaci pamet u glavu i nema frke...mislim da se tak kaze to je muskarac koji treba sto se ono kaze van ne unutra...i nema frke...pa sto nacina ima da se nemora nekoga ubiti...
|
|
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 12:47:44
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Bebys joj jos sam se necega sjetila...i kad nema kontracepcije...uvijek postoji PREKINUTI SNOSAJ...znaci pamet u glavu i nema frke...mislim da se tak kaze to je muskarac koji treba sto se ono kaze van ne unutra...i nema frke...pa sto nacina ima da se nemora nekoga ubiti... Ja imam dva prekinuta snosaja doma...jedan je u 8. a drugi u 7. razredu osnovne skole
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 13:25:47
|
|
|
|
inna
|
joj strašno...ja to zovem nepravdom...nakon toliko pobačaj ima dvoje zdrave djece, a mnoge žene koje se čuvaju, paze i stvarno žele djecu se muče... A ta žena...nemam riječi...užas
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 13:47:59
|
|
|
|
Bebys
|
onda nije dobro to obavio...ja sam cijlu mladost tako...i sve o.k.
|
|
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 13:55:17
|
|
|
|
anaxx
|
imali ste sreće, nešto sjemene tekućine izađe i prije nego muškarac ... zato to nije sigurna metoda!!
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 13:57:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Bebys, na srecu nije Anaxx, slazem se sa tobom
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 16:14:59
|
|
|
|
lavica81
|
ovo je strašno, žena je bolesna i treba je liječit. a prije toga i sterilizirat.
|
|
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 18:11:09
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Bebys joj jos sam se necega sjetila...i kad nema kontracepcije...uvijek postoji PREKINUTI SNOSAJ...znaci pamet u glavu i nema frke...mislim da se tak kaze to je muskarac koji treba sto se ono kaze van ne unutra...i nema frke...pa sto nacina ima da se nemora nekoga ubiti... Ja imam dva prekinuta snosaja doma...jedan je u 8. a drugi u 7. razredu osnovne skole ej tika ja ti zelim i treci onda isiti takav ako to kod tebe tako ide... bar da ti upali...
|
|
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 14.10.2009 18:47:58
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: tikica_69 Bebys, pobacaj je Ustavom dano pravo ali trebalo bi recimo definirati kada se on moze primjeniti jer ima zivotnih situacija kada bi bilo neodgovorno donijeti na svijet dijete jednako kao i pobaciti, no ovo je zaista zlouporaba tog prava i uopce nije diskutabilno, vec zaista za svaku osudu. potpisujem sve!!! i ja
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 15.10.2009 21:38:22
|
|
|
|
uspavana
|
prestrašno!!!
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 16.10.2009 21:14:45
|
|
|
|
somsa
|
Ova žena je stvarno jadna i poremećena. Pa da moram napraviti 1 pobačaj jer više ne želim djecu dala bi odmah podvezat jajnike da to više nikad ne moram učiniti. Sva se naježim jer sam bila u neizvjesnosti hoću li moći zadržati svoju bebu jer sam začela napumpana antibioticima, dobro da nisam svjetlila u mraku. I sad se još bojim hoće li moja beba biti zdrava. Žena mora imati pravo izbora. U državama gdje su pobačaji zabranjeni imaju možda i veći broj pobačaja nego u zemljama gdje je to legalno. Koliko samo žena umre od infekcija. Kad zamisliš da se jedna od metoda pobačaja izvodi sa lijevkom i iglom za štrikanje sve ti je jasno. Veliki problem je taj što su zakoni vezani uz obitelj, trudnoću, pobačaje, umjetnu oplodnju i sl. na najdonjoj ljestvici prioriteta političara i u većini slučajeva su zastarjeli, nedorečeni ili jednostavno loši. Slažem se s curkama koje smatraju da bi nakon npr. 5 pobačaja trebalo ženi prisilno podvezat jajnike.
|
|
|
|
RE: Ovisna o pobačajima 16.10.2009 21:21:08
|
|
|
|
somsa
|
Na želost one koje žele ne mogu, a one koje ne žele mogu zatrudnjet kad samo pogledaju muško.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!