|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ovisna o pobačajima
14.10.2009 12:27:27   
Leptir5
pročitala sam članak u 24sata i nekako mi je teško povjerovati da je ona nakon svih tih pobačaja uspjela nanovo zatrudnit,danas ima 2 kćeri. Mislim da je to laž jer mi je nevjerojatno toliko puta i da maternica ostane normalna za porod?! Da joj  nije laž poslužila da proda knjigu svoju? Bolesna je u glavu i ona i knjiga takva. Kako može sada odgajati kćeri?!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
14.10.2009 12:28:54   
sanjarica
ja mislim da je ona slucaj za psihica zesci.treba joj izvadit jajnike i sve rEprod.organe pa nek nadje drugu ovisnost.u inat muzu je mogla OTICI OD NJEGA A NE...

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
14.10.2009 12:44:09   
Bebys
joj jos sam se necega sjetila...i kad nema kontracepcije...uvijek postoji PREKINUTI SNOSAJ...znaci pamet u glavu i nema frke...mislim da se tak kaze to je muskarac koji treba sto se ono kaze van ne unutra...i nema frke...pa sto nacina ima da se nemora nekoga ubiti...

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 28
14.10.2009 12:47:44   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Bebys

joj jos sam se necega sjetila...i kad nema kontracepcije...uvijek postoji PREKINUTI SNOSAJ...znaci pamet u glavu i nema frke...mislim da se tak kaze to je muskarac koji treba sto se ono kaze van ne unutra...i nema frke...pa sto nacina ima da se nemora nekoga ubiti...
 Ja imam dva prekinuta snosaja doma...jedan je u 8. a drugi u 7. razredu osnovne skole user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
14.10.2009 13:25:47   
inna
joj strašno...ja to zovem nepravdom...nakon toliko pobačaj ima dvoje zdrave djece, a mnoge žene koje se čuvaju, paze i stvarno žele djecu se muče...
A ta žena...nemam riječi...užasuser posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 30
14.10.2009 13:47:59   
Bebys
onda nije dobro to obavio...ja sam cijlu mladost tako...i sve o.k.

Neposredna veza do poruke: 31
14.10.2009 13:55:17   
anaxx
imali ste sreće, nešto sjemene tekućine izađe i prije nego muškarac ... zato to nije sigurna metoda!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
14.10.2009 13:57:25   
tikica_69
Bebys, na srecu nije user posted image Anaxx, slazem se sa tobom user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 33
14.10.2009 16:14:59   
lavica81
ovo je strašno, žena je bolesna i treba je liječit. a prije toga i sterilizirat.

Neposredna veza do poruke: 34
14.10.2009 18:11:09   
Bebys

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: Bebys

Ja imam dva prekinuta snosaja doma...jedan je u 8. a drugi u 7. razredu osnovne skole user posted image

ej tika ja ti zelim i treci onda isiti takav ako to kod tebe tako ide...user posted image
bar da ti upali...

Neposredna veza do poruke: 35
14.10.2009 18:47:58   
Viky
IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Bebys, pobacaj je Ustavom dano pravo ali trebalo bi recimo definirati kada se on moze primjeniti jer ima zivotnih situacija kada bi bilo neodgovorno donijeti na svijet dijete jednako kao i pobaciti, no ovo je zaista zlouporaba tog prava i uopce nije diskutabilno, vec zaista za svaku osudu.

potpisujem sve!!!

i ja

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 36
15.10.2009 21:38:22   
uspavana
prestrašno!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 37
16.10.2009 21:14:45   
somsa
Ova žena je stvarno jadna i poremećena. Pa da moram napraviti 1 pobačaj jer više ne želim djecu dala bi odmah podvezat jajnike da to više nikad ne moram učiniti. Sva se naježim jer sam bila u neizvjesnosti hoću li moći zadržati svoju bebu jer sam začela napumpana antibioticima, dobro da nisam svjetlila u mraku. I sad se još bojim hoće li moja beba biti zdrava. Žena mora imati pravo izbora. U državama gdje su pobačaji zabranjeni imaju možda i veći broj pobačaja nego u zemljama gdje je to legalno. Koliko samo žena umre od infekcija. Kad zamisliš da se jedna od metoda pobačaja izvodi sa lijevkom i iglom za štrikanje sve ti je jasno. Veliki problem je taj što su zakoni vezani uz obitelj, trudnoću, pobačaje, umjetnu oplodnju i sl. na najdonjoj ljestvici prioriteta političara i u većini slučajeva su zastarjeli, nedorečeni ili jednostavno loši. Slažem se s curkama koje smatraju da bi nakon npr. 5 pobačaja trebalo ženi prisilno podvezat jajnike.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 38
16.10.2009 21:21:08   
somsa
Na želost one koje žele ne mogu, a one koje ne žele mogu zatrudnjet kad samo pogledaju muško.user posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!