|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: opet sam počela
14.10.2009 10:14:25   
m600
i ja se nadam uskorouser posted image ...petra spava napokon.... kako tvoji?? jesu prošle viroze?
nellyce sretnooouser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
14.10.2009 10:14:51   
ket
joj m600 znam kako ti je,ja nisam pušila 9mj trudnoće i 3mj dojenja i rekla sam da neću više sigurno i gle čuda pušimuser posted image user posted image user posted image ali mi svaka cigareta prisjedne jer se mm pola sata dere na mene i ne da mi....ali ja pušim dok on radiuser posted image user posted image user posted image to se zove voljauser posted image ....znam da ne valja ali šta ću

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 27
14.10.2009 10:16:08   
m600
ket znam kako ti je....meni moj jučer vukao cigare iz ruke...user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 28
14.10.2009 10:16:41   
ninolina
kako tvoji?? jesu prošle viroze?

evo moji ok, nisu skroz zdravi ali podnošljivo, samo nosići cure.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 29
14.10.2009 10:17:47   
m600
IZVORNA PORUKA: ninolina

kako tvoji?? jesu prošle viroze?

evo moji ok, nisu skroz zdravi ali podnošljivo, samo nosići cure.

user posted image user posted image user posted image super da je boljeee

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 30
14.10.2009 10:17:58   
ninolina
ali mi svaka cigareta prisjedne jer se mm pola sata dere na mene i ne da mi....ali ja pušim dok on radiuser posted image user posted image user posted image to se zove voljauser posted image ....znam da ne valja ali šta ću

ma još gore ako ti on kvoca, meni moj ne jer mu je bolje da šuti, a ovako sigurno popušiš više nego kaj bi možda popušila da on ne reagira tak

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 31
14.10.2009 10:20:55   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: troubled

9 mjeseci je veliki uspjeh user posted image user posted image user posted image
pokušaj se ne obazirati na jučer, kao da ga nije ni bilo i nastaviti...
 Potpisujem! Sretno i mozes ti to!!!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 32
14.10.2009 10:21:24   
ejmama
Da vam se i ja pridružim pušim kao turčin i nisam sretna s time, nadam se da ću jedan dan dobiti volju da prestanem.

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 33
14.10.2009 10:22:30   
Buden
ja nisa pusila cijelu trudnocu uopce i 4 mjeseca nakon poroda i onda kako sam pocela izlazit u setnje sa frendicama i piti kave po terasama cvijetnog trga tako sam opet pocela pusiti al zaj...mi je to,kad sam doma ili tako s nekim pusacem na kavi onda pusim a ponkad kad imam posla i stalno sam u pokretu ne zaalim po tjedan dana i cak ni ne osjetim potrebu...ma luda pa ziva!user posted image

Leo 18.01.2009.
04:28h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
14.10.2009 10:29:36   
ket

ali mi svaka cigareta prisjedne jer se mm pola sata dere na mene i ne da mi....ali ja pušim dok on radiuser posted image user posted image user posted image to se zove voljauser posted image ....znam da ne valja ali šta ću

ma još gore ako ti on kvoca, meni moj ne jer mu je bolje da šuti, a ovako sigurno popušiš više nego kaj bi možda popušila da on ne reagira tak

u prvu si.....kad on galami ja namjerno ostanem zapalit 2 a ne jednu.....ja njemu ne kvocam za njegovo vino ,društvo on mene ubi za cigare.....

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 35
14.10.2009 10:31:19   
ninolina
drži se draga i ako tebi paše ustraj u tome, najgore se podrediti nekome. Ja kažem da je žalosno ali istinito to jedino kaj ja priuštim sebi 

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 36
14.10.2009 10:36:57   
ket
to sam i ja njemu rekla,žalosno ali to je mojih 5 min mira.,..i onda nazad u stvarnost....to me opušta...preko dana zapalim 1,2 cig,ali mi je navečer gušt kad dariss zaspe napravit nes,zapalit cigaretu i mozak na pašu....ali onda me galama trgneuser posted image user posted image user posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 37
14.10.2009 11:05:43   
mišica 666
ja 1. trudnoću nisam pusila i kad sam rodila opet sam propusila. a onda u 1. mj. 2008. su mi se cigarete jednostavno zgadile iz čista mira i od tada ne pusim. skroz bezbolno mi je bilo . da se bar slatka mogu tako oslobodituser posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 38
14.10.2009 14:09:30   
Kika83
Ajoj draga, pa 9mj si izdržala i to je super. Pokušaj se opet natjerat, makar zbog Petrice user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 39
16.10.2009 0:07:39   
Wukovarka
Hej ženo, gore glavu....

Nije smak svijeta...trudila se, ali porok je porok

Ja također nisam pušila u trudnoči i rekla sam da ću se potruditi da ju nikada i ne zapalim, ali bio je dovoljan samo jedan problem i već sam ju imala u ustima i to dok je Lulu sisala.
Plakala sam, grizla nokte...ma sve moguče pokušavala samo da ju ne zapalim, ali sva ta nervoza se odrazila na nju.
Nije spavala, niti jela....stolicu nije imala dosta dugo...sve zbog moje nervoze.
I tako sam počela....grizla sam se zbog toga, jer Lulu još uvjek sisa....ali nikakve reakcije nije imala, a ja se trudim zapaliti što manje tih štapića ovisnosti.

Muž me zna zezati da su djetetu počeli rasti zubi kako sam počela pušiti user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 40
16.10.2009 0:12:03   
MaTana
ma i ja sam bila prestala, ali stres nosi svoje, pokleknes... Ne grizem se posebno zbog toga, budžet mi ne trpi previse jer zapalim 1 - 2 cigarete dnevno, nekad ni to...
Prije sam pusila do kutiju i po, ali to je bilo dok sam radila i bila pod stresom.
Sada kad sam doma imam ritual prije rucka, odem vani zazavati mamu da vidim sto ona radi, pa zapalim jednu... I to je to - vise neka antistres terapija...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 41
16.10.2009 7:40:01   
boba125
ja sam prestala pusiti,evo sad ce 5 godina.rijetko prodje dan a da mi ne dodje da zapalim cigaretu.pogotovo kad zivceki rade.ali nisam,samo zato jer mi uzasno smrdi.
tesko je ustrajati u toj odluci i razumijem sve vas koje ste opet pocele...
nadam se da ja nebum opet pocela...user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 42
16.10.2009 9:41:42   
dominik

drži se draga i ako tebi paše ustraj u tome, najgore se podrediti nekome. Ja kažem da je žalosno ali istinito to jedino kaj ja priuštim sebi 

potpisujem...i kazem hvala mm-u jer iako je on prestao ove godine mene ne tjera na to i kaze da nikada nece...ako gustam neka gustam

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!