malizia -> RE: Duh u Biogradu (14.10.2009 13:12:20)
|
IZVORNA PORUKA: Bebys kako ja vjerujem u boga. vjerujem i u besmrtsnost duse koja ostaje iza tjela koje se raspada. mislim da su to duse koje nemaju mira i nisu na bilo koji nacin otisle s ovoga svijeta mirne savjesti...a da djavo postoji i da radi non stop o i tekako....ispovijed i pricest i nema problema..s takvim stvarima iza smrti...ocito im treba pomoc odozdola kazu da se za takve duse moze moliti samo ziva osoba na zemlji one sebi kad umru nemogu pomoci pa ja kad god vidim takve stvari ja se za njih molim...to je jedino sto mogu uciniti...a ima i jako puno foto sinteza koje se dodaju na fotografije jer bi danas ljudi napravili sve za dobru lovu i dobru prodaju...pa sad ko kako izvoli neka vidi..... Slažem se! Moji roditelji su gradili kuću na mjestu (nismo znali) gdje je odavnoooo muž ubio ženu. Od samog početka u kući su se dešavale jako čudne stvari, vjerujte jako, jako. Moj otac je tada otišao kod pravolslavnog svećenika jer smo čuli da taj svećenik ZNA kako se radi u tim situacijama. Više nikada se nije ponovilo, a svećenik je rekao da tih stvari ima itekako. Tog svećenika je sam Bog poslao! Odite u crkvu s vremena na vrijeme, ako nemožete svaku nedjelju na misu. Molitva mnogo pomaže, pa i da naša živa duša nađe smiraj, a vrag u takve duše ne dira![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|