Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 13:27:09
|
|
|
|
Zvonki
|
Mislim da je tvoj muž pažljiv i drag i da se boji imati odnos s tobom da te ne povrijedi. Ako mu objasniš da ti želiš i da ćeš mu reći ako ti bude neugodno sigurno ga nećeš morati nagovarati. I još nešto. I ja sam sebi izgledala prestrašno poslije poroda dok su moj suprug i svi oko mene vidjeli ženu sa nekim prekrasnim sjajem u očima. Sami sebi smo najgori kritičari.
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 14:01:23
|
|
|
|
natalijax
|
nemoj bit tuzna,bit ces za par mjeseci ko nova
|
|
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 14:04:52
|
|
|
|
ninolina
|
Mislim da je tvoj muž pažljiv i drag i da se boji imati odnos s tobom da te ne povrijedi. Ako mu objasniš da ti želiš i da ćeš mu reći ako ti bude neugodno sigurno ga nećeš morati nagovarati. I još nešto. I ja sam sebi izgledala prestrašno poslije poroda dok su moj suprug i svi oko mene vidjeli ženu sa nekim prekrasnim sjajem u očima. Sami sebi smo najgori kritičari. potpisujem
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 14:22:20
|
|
|
|
tikica_69
|
E vidis....to je nesto sto me plasi bez obzira na izuzetnu zelju za jos jednom bebom, jer sam dva puta to prolazila i nisam bas bila najstabilnija u tom razdoblju
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 14:33:54
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Dragiška,proći će te to,to je hormonalno ludilo,kao što su već cure rekle...Budi sretna što se tm tako lijepo odnosi prema tebi,a ne da te napada...Ako nešto želiš,moraš mu to i reći...
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 23:52:40
|
|
|
|
Ninaa
|
ja sam rodila prije 7 mj. i još uvijek se osjećam neprivlačno, debelo i nikako. Mm mi govori da o nije istina i da mu super izgledam. za vježbanje vremena nemam, a kak Kate sisa nemrem ni nikakve vitamine ni tablete za mršavljenje. Kad stanem u svoje stare trapke onda budem sretna, samo neznam da će to biti uskoro. A mislim da je samo pažljiv. i njima je to stresno i novo. moj je bio skroz pažljiv i nježan i nije ništa pokušavao samo se mazio dok ja nisam bila spremna, samo je o bilo negdje nakon 2 mj. kaj sam rodila.
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 17.10.2009 23:55:44
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: m600 znam da sam rodila prije 3tjedna i da je trudnoća razlog mojih kila,ali nije stvar u kilaži....moj izgled je.... nisam zadovoljna svojom kosom,licem,rukama.....sva sam si nekakva grozna....ošišala sam se,ofarbala ali i dalje nisam zadovoljna....i mm me baš ne doživljava (onako) znam da je rano ali nije ni pokušao nešto (erotski ) već mi dojadilo samo ljubljenje,grljenje i maženje...osjećam se kao da imamo 12godina I svaka tebi čast,meni tri tjedna nakon poroda nije bilo do seksa. potpisaću.....a nije mi ni sad 5 mjeseci poslje
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 18.10.2009 1:43:15
|
|
|
|
Krky
|
Ja sa sama sebi najveći problem. Fine šlaufeke nosim, u debelom sam višku od cca 15 kg, a nakon ove trudnoće mi toliko kose opada i sva je neka suha i paperjasta, ne da se formirat (sama sebi sličim tipu iz "Glup i gluplji) - prava katastrofa.MM prihvaća sve to kao "normalno"jer sam rodila, ali ja se ne mogu susrest sa sobom u ogledalu. Ipak, kad pogledam svoj kvintet, moram si priznat da sam svoju ljepotu (ok onoliko koliko je bilo) dobro uložila. A to s vitaminima...kakve veze ima s dojenjem? Kaj ne smijem dok dojim?
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 18.10.2009 9:44:07
|
|
|
|
inna
|
IZVORNA PORUKA: MaTana E i zaboravila sam napisati da se meni pocela kovrcati kosa nakon poroda i meni se počela kosa kovrčati nakon poroda...isto sad muku mučim s ravnanjem, a ti m600 sve što osjećaš je normalno. Hormoni draga, sve su to hormoni, a trebaš znati da se i kod muškaraca u hormonalnom smislu dešava promjena nakon što postanu očevi.
|
|
RE: osjećam se neprivlačno... 18.10.2009 11:43:57
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Krky Ja sa sama sebi najveći problem. Fine šlaufeke nosim, u debelom sam višku od cca 15 kg, a nakon ove trudnoće mi toliko kose opada i sva je neka suha i paperjasta, ne da se formirat (sama sebi sličim tipu iz "Glup i gluplji) - prava katastrofa.MM prihvaća sve to kao "normalno"jer sam rodila, ali ja se ne mogu susrest sa sobom u ogledalu. Ipak, kad pogledam svoj kvintet, moram si priznat da sam svoju ljepotu (ok onoliko koliko je bilo) dobro uložila. A to s vitaminima...kakve veze ima s dojenjem? Kaj ne smijem dok dojim? Sto se tice vitamina, nisam sigurna, koliko ih se moze uzimati, jer vjerujem da je ovo pojacana doza, svakako treba provjeriti sa ljekarnikom ili doktorom... Zato sam pitala m600 doji li jos uvijek...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!