MaTana -> RE: C.B: Enterprise (19.10.2009 23:43:18)
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Joj mogu misliti kak ti je. Koliko muških ima u kući, vidjela sam na slikama da ih ima, to su od mm braća? ja sam isto cendrala da želim biti sama, međutim nismo se odvojili jel je financijski to bilo jako jako skupo. i dok je sveki bila živa bile smo si jako dobre, kuhala mi kaj ja volim i nikad nije zanovijetala, a ja sam kvocala da mi fali privatnosti. E pa sad se tučem po glavi jel imam privatnosti koliko hoću, bolesnu šogoricu, malo dijete i cijelu kuću da bude po mojem pa da mogu šefovati. nemoj misliti da te kritiziram samo hoću reći da neke stvari nisu toliko loše koliko se čine. Ma znam da bi se trebala lupati nogama u guzicu i stvarno sam sretna sto smo u tako dobrim odnosima, braća su mu super i prema meni i prema bubici... Mi jos zavrsavamo nas kat, tj. sad dok je mm na brodu nista se ne radi...ali o tome nekom drugom prilikom, ali uvijek zelimo nesto sto nemamo u tom trenutku A cvrchy, ne kuham jer je ionako guzva u kuhinji, tu i tamo nesto skuham ali nije to - to, iako, moram se pohvaliti meksicku su prihvatili, bas neki dan pita mlađi kad ću opet raditi tortille, lazagne jedu češće od kad sam ja tu, ali svaki put svekar šnjuha kao nije to njemu to, on iza toga brzo ogladni[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image], a sveki je divna, i kad ja recimo recem da bi nesto skuhala ili jela ona to napravi i onda mora slusati ove majmune kako snjuhaju, pa svekar cak i iza pizze (koja se kod njih pravi iskljucivo za veceru jer to nije obrok) pita, dobro ima li kakav šnicel
|
|
|
|