|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kravlje mlijeko...
19.10.2009 13:52:23   
ciba
cao cure!!!
moja curica ima 7 mjeseci i nisam počela još sa kravljim mlijekom, neki govore kreni, neki nemoj ... koga da slusam
moja susjeda je svom malom pocella davati s 8 mj.tj.cokolino je radila s tim kravljim mlijekom!
ako bih počela koje mlijeko uzeti 1,5% ili 2,8%mm
da li treba prokuhati
,kad ste vo  pocele davati svojim limacima mlijeko...

pozzzzzzzzzz user posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kravlje mlijeko...
19.10.2009 14:04:10   
mirna
Ja nebi još davala, ali odluka je tvoja. Savjetuj se prvo s pedijatrom i nemoj slušati kontradiktorne savjete. Pogotovo nemoj žuriti s mlijekom ako u obitelji imate alergije. Da li dojiš? Ako ne, kašice možeš pripremati i s adaptiranim mlijekom, a možeš kupiti i pahuljice koje u sebi imaju adaptirano mlijeko pa ih samo pomiješaš s vodom. Prvo može beba konzumirati jogurte, maslac, sir i tek onda se uvodi mlijeko.

Mi smo krenuli s kravljim mlijekom koji mjesec prije prve godine, na početku smo koristili punomasno mlijeko i pomiješali ga s vodom. Kasnije sam omjer vode postupno smanjivala, i tek kada sam vidjela da nema nikakve reakcije, kašice i gris sam počela pripremati s punomasnim mlijekom (3,5).

< Poruku je uredio mirna -- 19.10.2009 14:05:48 >

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 2
19.10.2009 14:10:34   
pepeljuga
I ja sam mojima pocela oko godine....kasice sam misala sa vodom ili sa adaptiranim mlikom......
kupujem 3.8 ili dukatovo sedam vitamina.....user posted image
A zasto bi ti vec sada krenula....?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
19.10.2009 14:26:08   
Thea
http://www.ringeraja.hr/forum/kravlje_mlijeko/m_249148/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/Razrje%C4%91ivanje_kravljeg_mlijeka/m_204452/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/Kad_po%C4%8Deti_sa_kravljim_mlijekom/m_132916/tm.htm

već smo tu temu imali par puta pa da se ne ponavljamo.......

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
19.10.2009 15:50:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 5
19.10.2009 16:18:04   
Ninaa
Pa mene ti isto mama masira svaki put, ti si ga jela od tri mjeseca pa ti niš nije bilo, pa ovo pa ono,dobro to je bilo prije 25 god. imala sam bronhijalnu asmu ko dijete, nije vjerojatno od toga, ali ja joj ne želim davati pa ak kasnije dobi kakvu alergiju da sebi predbacujem. pedijatrica mi rekla da s osam mogu početi uvoditi jogurte za djecu i sir i sirni namaz. Ja kupujem bebimil 2 napravim na tome keksolino i frutolino kaj navečer jede. Inače dojim ali nemam dosta mlijeka da izdojim za kašice. Imaš od hippa i od dm baby love koje se rade s vodom tak da, kako želiš

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
19.10.2009 18:44:53   
MaTana
ja jos nisam pocela davati i neplaniram jos neko vrijeme, zasada je na Nan 2 kroz par dana planiram prijeći tek na Nan3 a onda oko Nove godine na Nestleovo mlijeko Junior1 Nema smisla da zurim, ni ja ne pijem mlijeko jer mi jako skodi...
Sveki kaze da ni ona svojim nije davala do druge godine nego isto im je kupovala Nestle...
Financijski jest malo teze, ali ne zelim stediti na djetetu, a sve kasice joj mutim sa Nanom - u toplu vodu koju izmjerim dodam odgovarajuci broj mjerica mlijeka i normalno zamutim bilo koji Lino

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 7
19.10.2009 21:02:45   
BUMBIKA
Mi smo ga počeli koristiti već negdje oko 5,6 mjeseci,ali iz tog razloga što je Dino poslije svakog obrokao puno bljuckao(jeo je hipp),pa sam zato prešla.I od kada smo počeli kravlje mlijeko s medolinom,keksolinom...nije ni jednom bljucmnio.Prokuhavala sam m ustalno,ali sam mu u početku i mješala s vodom i koristila sam 3,2

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 8
20.10.2009 11:04:45   
maja
Mi smo počeli davati od njegovih 7 mjeseci. Prokuhavala sam. Jeo ga je u čokolinu, ali ga je i pio. Ako budeš krenula sa kravljim mlijekom daj ga prvo ujutro tako da vidiš jel će biti kakvih alergija tokom dana.

I još nešto, mnogi su ovdje protiv kravljeg mlijeka, svugdje piše ne prije godine dana, ajd to je sad volja majki, ali meni jednostavno nije normalno da dijete od godinu i pol još pije Hipp (od naših prijatelja) kao bolje spava, ma spava frišku figu, takvi su kakvi su!

< Poruku je uredio maja -- 20.10.2009 11:07:22 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 9
22.10.2009 13:26:16   
elina
Ja nebi jos davala kravlje mlijeko!Ja sam mojoj skoro do godine dana davala bebimil i tek posli presla na kravlje.Cini mi se da su sa sedam mj.jos mali za tako "tesko" mlijeko!

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 10
22.10.2009 14:39:23   
daniela 31
Moja ima 8mj, nisam joj još davala kravlje mlijeko, isto bih, al me nekak strah. Još uvijek dojim i ona nikak ne prihvača adaptirano.S čime da napravim npr. čokolino,grizolino i sl. Za sada jede samo frutolino,jer se radi s vodom.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

ponovo: preljub
anaxx

to je sad očito aktualno, ali kad već postoji anketa da li vas je muž prevario ja vas pitam jeste li vi prevarile muža/dečka ili bile na kušnji...

a) jesam, muža (18%)

b) jesam, dečka (32%)

c) nisam nikada (39%)

d) bila sam na kušnji, ali nisam (12%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!