Krky -> RE: jesam li ja normalna? (20.10.2009 13:15:06)
|
I moji su se bacali na prematalici, s 4 mj. me jedan znao pogodit nogicom točno u šav carskog reza, bacali su se, vrištali, nikad se nisu dali presvuć, a MM je toliko bježao od njih...noću bi ih preselila u jastucima u svoj krevet i sama im davala bočice koje su nerijetko završile posvuda jer bi zaspala od umora dok bi MM spavao okrenutih leđa jer se mora naspavat. A tek grčevi puta 2. Draga...pusti ručak, pusti muža, uzmi za odmor svakih slobodnih makar i 15 minuta. Kakvo je to kašnjenje s ručkom!? Pa neće nitko umrijet od gladi, bebi je najvažniji, a kad mužu zakasni i pofali, možda se trgne. A može se i naručit. A i navikni se malo da ne treba oko tebe bit sve 5, i veš i prašina neće pobjeć i ne zahtijevaju te normalnu i raspoloženu, pusti sve...potrebna si malenom, a mužić nek padne malo na 2. mjesto. A i mi žene...stalno moramo održavat neku savršenu sliku o sebi: zgodna i u top formi, dobra supruga, super domaćica, blaga mama,ugodna osoba. A našim mužićima je dovoljno da ih štrecne u križima, da im zakrulji u želučićima i da im puca glava jer beba plače i mi već skačemo. NE, NISMO NORMALNE!!!
|
|
|
|