Anoniman -> RE: Klub "ludih mama" (22.10.2009 9:45:54)
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca molim jednu clansku kartu i za mene!! vec sam napisala u tuzionicu, ali ajde da se ponovim...zaspala je sinoc u 21h, probudila se u 23h i drzala me budnom do 3...probudila se u 10, i od tad samo nesto kenjka, neispavana je, gle cuda!! a ja sam jos od sinoc zivcana i luda! a mm dolazi valjda oko 3, bio je na plovidbi juce i danas, i naravno bice preumoran i opet cu morati sama sa njom da se borim...a ponovi li se i veceras to od sinoc, stvarno ne znam.... nastavak...juce je legla u podne i 15, i spavala do pola 4! [sm=bravo.gif] taman se ja obradovala kako ce lepo da izdrzi do uvece, pa lepo na spavanje u 21h da je stavim...zaspi ona u 21:15h... ja od umora nisam do ponoci mogla da zaspim...20 do 1 eto ti nje hoce da ustane uz krevetac [sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif] i tako smo se navlacile do 2 i 20 [sm=smiley13.gif], samo sto sad nisam palila svetlo, pustila sam je da lezi pored mene, i zaustavljala je kad je htela da se digne (citaj- svaka 2 minuta). probudila se jutros u pola 9, ja naravno ne znam gde sam ni gde bijem .. [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] nece valjda ovako svaku noc [sm=smiley19.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|