Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:11:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja sam ostavljala samo deblju crtu ,vjerovatno je isla u krivo jer nisam vidila kako brijem
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:13:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ja sve glatko uvijek na preglede, al kak trbuh raste fakat neznam kak ću, ma mm ću natjerat
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:14:44
|
|
|
|
m600
|
ja sam sve brijala a sad kako je to izgledalo nemam pojma jer ni ja nisam vidjela u rađaoni su rekli da sam se super obrijala pa me nisu "dorađivali"
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:17:23
|
|
|
|
maja
|
Ja ne brijem sve, jel vam nije pikavo kad počne rasti Ja to onako na pola cm-a
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:22:57
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: maja Ja ne brijem sve, jel vam nije pikavo kad počne rasti Ja to onako na pola cm-a ne draga... sve je - sve... a na pola cm je kad dva tjedna prije kontrole pustim malo rasti znači - neka ja odem tamo ćelava.... a ak' se nasmije ja ću reć da se polako vježbam za pripremu za rađaonu
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:24:38
|
|
|
|
Bebys
|
ma zasto ti je neugodno....pa zene smo uglavnom tu i sve smo iste....haha... ja sam isto brijala uvijek kao djevojka a i kad sam se udala...no kad mi je stomak bio podebel...vise nisam mogla a ogledalom mi se nije dalo... a isto kao i ti bilo me stid ici na preglede obrijana...pa sam ostavilo frizuru...poduzu... a sad od kad imama djete nemam vremena sto godina biti u kupatilu pa ja to skroz na kratko osisam....dokle god mogu tako mi je brze a i dobro mi je bitno da nisu velike dlake...i higijenski je super...rjeseno dok beba ne naraste ili imam vise vremena....za takve stvari...
|
|
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:35:57
|
|
|
|
tikica_69
|
hitlerica je zakon
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 11:58:35
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 hitlerica je zakon kakva ti je to ? ja sam se za porod sama obrijala na ćelavo
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 12:04:55
|
|
|
|
mišica 666
|
ja isto sve brijem i isto tako idem na preglede i moj gini se ne smije a kad sam isla rodit nisu me morali depilirati jer sam vec to napravila
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 12:25:11
|
|
|
|
ejmama
|
Nisam se opterećivala s time, ja volim ćelavo zbog sebe pa dok sam mogla bilo je tako, kad nisam moglla od trbuha bilo je svakako
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 12:43:18
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 hitlerica je zakon I... prepisujem ejmamu
|
|
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 15:19:06
|
|
|
|
buduća mamica
|
ja inače volim golo, al sam sad u trudnoći zapustila i neki dan idem ja probati ponovno, nemam pojma kako izgleda, ali mi nije ni malo ugodno mora da sam negdje zapela
|
|
|
|
RE: s kakvom "frizurom" na pregled ? 22.10.2009 20:59:14
|
|
|
|
Najki
|
ja volim crtu. ili da ima nečeg, ali skroz kratko kratko.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!