|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   s kakvom "frizurom" na pregled ?
22.10.2009 11:10:08   
sanjalica
ne znam kamo bih s ovim pitanjem, pa sam ga strpala tu ......
i nemojte mi se smijati, al sad stvaaaarno moram pitati ....

ja inače brijem sve - totalno sve... al sad mi je nekako neugodno takva ići na kontrole... pa onda manevriram da dok mi dođe vrijeme za kontrolu imam malo "pristojniju frizuru"... a ionako mi to sve stvara probleme... ne volim kad zarastem, a već dugo sve radim napamet, jer ništ ne vidim... kako vi to rješavate ? kakve idete kod dr ?

(ajme... sad mi je neugodno.... user posted image )

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: s kakvom "frizurom" na pregled ?
22.10.2009 11:11:54   
mala pcelica
user posted image
ja sam ostavljala samo deblju crtu ,vjerovatno je isla u krivo jer nisam vidila kako brijem user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 2
22.10.2009 11:13:43   
pincirotvajler
ja sve glatko uvijek na preglede, al kak trbuh raste fakat neznam kak ću, ma mm ću natjerat user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
22.10.2009 11:14:44   
m600
ja sam sve brijalauser posted image user posted image
a sad kako je to izgledalo nemam pojma jer ni ja nisam vidjelauser posted image
u rađaoni su rekli da sam se super obrijala pa me nisu "dorađivali"user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 4
22.10.2009 11:17:23   
maja
Ja ne brijem sve, jel vam nije pikavo kad počne rasti user posted image user posted image user posted image
Ja to onako na pola cm-auser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
22.10.2009 11:22:57   
sanjalica
IZVORNA PORUKA: maja

Ja ne brijem sve, jel vam nije pikavo kad počne rasti user posted image user posted image user posted image
Ja to onako na pola cm-auser posted image

ne draga... sve je - sve... a na pola cm je kad dva tjedna prije kontrole pustim malo rasti user posted image

znači - neka ja odem tamo ćelava.... a ak' se nasmije ja ću reć da se polako vježbam za pripremu za rađaonu user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
22.10.2009 11:24:38   
Bebys
ma zasto ti je neugodno....pa zene smo uglavnom tu i sve smo iste....haha...user posted image
ja sam isto brijala uvijek kao djevojka a i kad sam se udala...no kad mi je stomak bio podebel...vise nisam mogla a ogledalom mi se nije dalo...
a isto kao i ti bilo me stid ici na preglede obrijana...pa sam ostavilo frizuru...poduzu...
a sad od kad imama djete nemam vremena sto godina biti u kupatilu pa ja to skroz na kratko osisam....dokle god mogu tako mi je brze a i dobro mi je bitno da nisu velike dlake...i higijenski je super...rjeseno dok beba ne naraste ili imam vise vremena....za takve stvari...user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
22.10.2009 11:35:57   
tikica_69
hitlerica je zakon user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
22.10.2009 11:58:35   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: tikica_69

kakva ti je to ?user posted image
ja sam se za porod sama obrijala na ćelavo user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
22.10.2009 12:04:55   
mišica 666
ja  isto sve brijem i isto tako idem na preglede i moj gini se ne smije a kad sam isla rodit nisu me morali depilirati jer sam vec to napravilauser posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 10
22.10.2009 12:25:11   
ejmama
Nisam se opterećivala s time,  ja volim ćelavo zbog sebe pa dok sam mogla bilo je tako, kad nisam moglla od trbuha bilo je svakakouser posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 11
22.10.2009 12:43:18   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: tikica_69

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I... prepisujem ejmamu user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
22.10.2009 15:19:06   
buduća mamica
ja inače volim golo, al sam sad  u trudnoći zapustila i neki dan idem ja probati ponovno, nemam pojma kako izgleda, ali mi nije ni malo ugodno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mora da sam negdje zapela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 13
22.10.2009 20:59:14   
Najki
ja volim crtu. ili da ima nečeg, ali skroz kratko kratko.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!