Anoniman -> RE: Naša mala klinika (2.8.2010 18:00:28)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: cvrčak Ima temp. 38C. Stavljala sam joj tetrapelene mokre,pa su skinule na 37,7 pa sam joj opet dala i panadol. Koliko smijem najviše,jer ako joj dajem svaka tri sata trebala bi dobiti 8 doza,a to ne smije? A opet ne mogu ju pustiti sa temp. Vjerujem da je viroza,jer mm joj je pipao limfne čvorove nisu povećani,grlo nije crveno,afte nema,uši ju ne bole. Upravo jede najnormalnije(doduše kašicu)ali jede. Jedino ta temp i što je tako dugo spavala popodne. a crvle zasto je ne pustis sa temp, da se organizam sam izbori? pa ako skoci preko 38 sa 5 da joj das panadol. tako sam ja Saru pre nekih 20ak dana, dosla je do 38 sa 6, pa sam joj tek onda dala panadol. a kad je imala 38 sa 5, skinula sam joj oblozima. a mislim da panadol ide na 4 sata, i da najvise sme 4 doze u 24 sata [sm=zmeden.gif] Zato što su nam zadnji puta kada je temp onako naglo skočila na 42C rekli da ne puštam da skidam čim prijeđe 38C da se ne bi ponovilo. čak su nam dali diazepam klizmu ako opet bude takva frka ok, to je vec drugo ... a da joj npr kombinujes dalsy sa panadolom, ali samo pola doze dalsy-a posto je jak, i sama si napisala da se ne daje ispod 39. valjda sme pola doze [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|