RE: Naša mala klinika (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (13.2.2012 10:41:32)

joj pinci vi opet imate "veselje" [sm=smiley13.gif] baš mi je zao kad vidim kako se mučite [sm=smiley19.gif]

maja nije nocas kasljala,al sad iskašljva ,nos i dalje pun,nebi da ju vodim kod dr jer nema temperaturu da ne pokupi još nesto tamo..za sad joj dajem caj od sljeza,cistimo nos fizioloskom i ispumpavamo ,po potrebi dam panatus.... nisam pametna sta vise da dam i napravim...

OT. jutros nadjem kamenčić u čaju od bjelog sljeza [sm=smiley29.gif][sm=smiley24.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (13.2.2012 11:01:11)

[sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif][sm=smiley26.gif]

berny -> RE: Naša mala klinika (13.2.2012 21:37:40)

pinci, mala p. baš mi je žao što se tako mučite.

Mi smo prošle godine bili oboružani crvenim lukom. Eto, Pinci, još to nisi probala.
Narezala bi glavicu luka i ostavila u prostoriji cijelu noć. U jutro je sve smrdilo po ćevapima. [sm=smiley36.gif]
Čini mi se da nam je to ipak malo pomoglo. U jutro bi narezala novu glavicu i tako...

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (13.2.2012 22:19:34)

heh nećeš vjerovati al jesam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sad se pravim pametna malo [sm=hudicek.gif]
tnx curke [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

maryann01 -> RE: Naša mala klinika (14.2.2012 22:05:31)

evo i nas opet ovdje[sm=smiley13.gif]
A ima osip po trbuhu i leđima,bili smo danas kod pedijatra i kaže da je najvjerovatnije od omekšivača,ne znam nisam ništa mijenjala,moguće da mašina nije dobro isprala jer mi već par dana nekaj šteka,uglavnom dobili smo afloderm kremu i moramo s njom 5 dana mazati i svu robicu ponovno dobro isprati bez omekšivača.

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (14.2.2012 22:12:46)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
držite se

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 8:21:28)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 9:25:12)

bumbi imala si pravo,evo jučer tražila termin na srebrnjaku i eto 15.4,,to je 2tj nakon op--[sm=smiley29.gif]
neznam kak ćemo izdržat dotad..
jučer dr meni kaže atb pijte dok ne popijete,a za kašalj nekaj biljnoga [sm=zardeva.gif] ja njoj: koji vrag biljni,pa jedva mu ventolin smiri malo..
ona:hm..pa onda mu dajte malo ventolina prije spavanja,,makar mu se na plućima ništ ne čuje [sm=smiley24.gif]
i kaj da ja njoj kažem
jučer mu dala i opet je cijelu noć kašljao
sutra idem opet k njoj [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

mayathebee -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:11:10)

Joj pinci grozno, pa vise neznam kaj bi rekla! Misek mali kak se muci! [sm=smiley13.gif]

A evo i mi se prijavljujemo opet, ocito idemo vasim stopama pinci...
Sad su me zvali iz vrtica, da dodjemo po Ivana, povraca jako!
Jucer je doma povraco, ali baka i deda su ga natrpali svime i svacime pa sam mislila da se prejeo, al ocito je neka crijevna viroza! Dva dana je izdrzao u vrticu, i evo treci puta za redom neka bestija!

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:18:24)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]uh [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:22:53)

a mišeki mali [sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:26:42)

Ajem pinci,jesi vidjela da se dosta čeka...nadam se d aćete nekako izdržati do tada.
A neznam šta da ti pametnog kažem u vezi toga jer i nama se dogodi period takvog stanja.A jel imate sirup panatus ili Sinecod,mi to uvijek imamo pa mu i to znam dati.
Mi kad moramo korisitit ventolin onda mora i ujutro i navečer po 1 potisak i tak tjedan dana
mayathebee žao mi je i zbog I,nadam se d aće brzo proći[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:39:20)

e pa da,tak sam i ja mislila da ćemo sad bar dvaput dnevno,ali ona meni da nema potrebe
koda pretjerujem
jbt evo sad je opet začorio a ustao u 8,a nema temp,znači kašalj ga tak umara [sm=hudicek1.gif]
ma joj
imam panatus,ali on je za suhi kašalj,a on ima vlažni

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:42:38)

Ma vjerujem ti,ali šta češ ipak je ona doktorica
Aha,D većinom ima taj suhi odvratni kašalj kad ga to uhvati.
Koliko još mora piti antbiotik?Njemu je nda to sve zajedno i upala grla i ovo pa je možda mu zato teško.
nama s ejoš nije dogodilo to zajedno,pa neznam šta da ti kažem još,ali i njega kad uhvati to bude užas,ripa ko konj a nije bolestan[sm=smiley13.gif],pa moram stalno govoriti da mu nije ništa kad me ljudi čudno pogledaj kad se on zakašlje

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:45:02)

da da,,on je kao dobio atb sad zbog "akutne infekcije GORNJIH dišnih puteva"
ali to ne rješava njegov kašalj,koji je tu kak ti veliš i kad je "zdrav"samo kaj je sad stoput gori kad je bolestan
ma [sm=smiley19.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:50:23)

Ajde držite se,nadam se da će mu biti puno bolje kad se rješite te 3 mandule,barem tih upala i pijenja toliko antibiotika[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anaxx -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:52:10)

cure držite se, grozno je to kad kašlju i moji su pred tjedan dana oba kašljali 10 dana bez prestanka i po noći i... sad smo konačno zdravi...

lilia -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:56:50)

Mayo i pinci ljubite dečkiće. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

lillyfee -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:57:08)

Cure, mali mi se prehladio, vec duze mu je zacepljen nosic, slini i bali jadan. davala sam mu fiziolosku, pa bi to sa arianne izvlacili i onda bi mu dala kapi za nosic, vise iz straha da ne dobije upalu uha. nije imao temperaturu pa ga nisam vodila pedijatrici. sad je malo bolje, nego je dobio nekakav osip oko usta, bas gdje je rub dude. vjerujem da je to od sline i baljenja u noci. ima li neka od vas iskustva s tim? da li da s necim namazem ili radije ne. Ili da ipak odem pedijatrici?

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:57:48)

pinci jeste radili ikako bris nosa i grla,da nije neka bakterija koja mu smeta?

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 10:59:18)

IZVORNA PORUKA: lillyfee

Cure, mali mi se prehladio, vec duze mu je zacepljen nosic, slini i bali jadan. davala sam mu fiziolosku, pa bi to sa arianne izvlacili i onda bi mu dala kapi za nosic, vise iz straha da ne dobije upalu uha. nije imao temperaturu pa ga nisam vodila pedijatrici. sad je malo bolje, nego je dobio nekakav osip oko usta, bas gdje je rub dude. vjerujem da je to od sline i baljenja u noci. ima li neka od vas iskustva s tim? da li da s necim namazem ili radije ne. Ili da ipak odem pedijatrici?

probaj mu mazati sa pavlovicevom ili nekom tako blazom kremom jer je oko usta

lillyfee -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 11:03:09)

thanks mala pcelice, mislis li da bi mozda bepanthen pomogao? to imam doma.

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 11:12:41)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

pinci jeste radili ikako bris nosa i grla,da nije neka bakterija koja mu smeta?

ždrijela jesmo,sve ok bilo
hm..možda najbolje da odemo nekom privatniku i da tam obavimo sve,i ovo sad i ono na kaj čekamo srebrnjak 2mj još[sm=zmeden.gif]
lilifee ja bi mazala melemom

Ninaa -> RE: Naša mala klinika (15.2.2012 11:32:59)

IZVORNA PORUKA: lillyfee

Možda je bolje jel je moja ovu jesen imala neki osip oko usta baš je grdo bilo i dala joj neku antibiotsku kremu i prošlo od nje za tri dana.
Cure s bolesnom dječicom pusu šaljemooo svima da ozdrave čim prije

maryann01 -> RE: Naša mala klinika (16.2.2012 22:39:44)

ajme koliko opet bolesne dječice[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]nek nam brzo ozdrave.
A je već puno bolje više osip nije jako vidljiv i manje ga svrbi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>