RE: Naša mala klinika (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

ruwenzor -> RE: Naša mala klinika (22.2.2012 13:52:43)

IZVORNA PORUKA: sretnabeba4
joj, kad bi barem bolest zaobišla te naše bebače[sm=smiley1.gif]

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

sretnabeba4 -> RE: Naša mala klinika (22.2.2012 20:09:32)

modesty, ako misliš na onaj što ide pomoću usisavača, taj nemam. rekla sam mm da kupi u ljekarni, ali nisu imali.[sm=smiley13.gif] imam ovaj obični ko epruveta, ali s tim se nesmijem niti približiti noseku!!!! ne samo kaj bebač urla već i svi u kući navaljuju na mene što ga mučim. mislim da mu izbijaju zubići jer nas je krenula i proljev, pa otud i prehlada i šmrkljivost.

.dada. -> RE: Naša mala klinika (22.2.2012 21:27:38)

modesty, ako misliš na onaj što ide pomoću usisavača, taj nemam. rekla sam mm da kupi u ljekarni, ali nisu imali.[sm=smiley13.gif] imam ovaj obični ko epruveta, ali s tim se nesmijem niti približiti noseku!!!! ne samo kaj bebač urla već i svi u kući navaljuju na mene što ga mučim. mislim da mu izbijaju zubići jer nas je krenula i proljev, pa otud i prehlada i šmrkljivost.

Ja sam imala od dr.Theissa balzam i pomogao mu je kada mu se začepio nosić.Pogledaj ovdje http://www.naturprodukt.hr/respiratorni_sustav.html

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (22.2.2012 22:42:46)

pa ne znam bas da je to sve od zuba,ja bi prije rekla da je pokupio neku virozicu...
a sto se tiče aspiratora na usisivač,ako te za malu pumpicu svi u kuci napadaju,onda ce te za ovo razapeti [sm=smiley36.gif] salim se ,stvarno je učinkovito,jest da gadno zvuci i izgleda,al mi smo puno puta sa tim izbjegli upalu usiju

sretnabeba4 -> RE: Naša mala klinika (23.2.2012 23:24:11)

nabavili balzam.. hvala .dada.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], svake noći na kindač mu stavim mokru gazu koju nakapam s uljem eukaliptusa i to fino miriši i isparava tako da mu je malo lakše. zuberine mu mažem s Calgelom i puuuno mu je lakše. nadam se da će kroz dan-dva nestati i prehladica, danas se čak i smijao i poigrao što jučer nije nikako... i to je napredak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mayathebee -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 8:01:22)

Bolesnici nasi mali ozdravite svi sto prije, neka ova tema malo miruje!

Evo i mi se jos nismo odjavili, a opet se prijavljujemo![sm=smiley13.gif]
Cetvrti put u mjesec i pol, odnosno od kad je I krenuo u vrtic!
Poslali ga jucer iz vrtica pedici, pa smo morali otici po potvrdu da je zdrav no...
Nos mu je pun puncat makar mu izvlacimo svakih pola sata, promukao je i jos ima afte u ustima. Jadnicak moj mali, nikako da mi ozdravi!

mayathebee -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 8:06:31)

Samo ti objasni svima u kuci da je to usisavanje za dobrobit tvog djeteta, da mu nedaj boze ode na usi ili pluca!!!
I ja se borim i sa mm i sa sveki, svi misle da malca to boli pa ne usisavaju kad mene nema! Zato mu je nedavno zaskripilo na plucima i dobio je antibiotik! Sad sam ih postrojila, cak je mm-a pedica oprala! Kaj je najbolje, mali sam nosi crijevo sada, a prije je vristao, jednostavno se vec naviknuo! I nabavite to ta usisavac, nema boljeg!

modesty blaise -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 8:21:30)

je, je sretnabeba ....ak si u mogućnosti nabavi taj aspirator kaj ide na usisavač jer je fakat odličan i čini mi se da od svih najbolje izvlači...
kak pčelica veli- imala buš problema s ukučanima radi toga jer grozno zvuči i izgleda -al potrpi!
Ja sam mm tjerala van iz sobe kad bi se usisavali jer mi je on pravio više problema neg mali koji se s vremenom ipak navikao na to sauganje. A da si me samo vidla koje sam kečerske zahvate imala dok bi ga na početku ulovila. da me neko vidio pozvo bi mi socijalnu prontno...[sm=smiley36.gif]

Mayathebee ti je super napisala :"Sad sam ih postrojila, cak je mm-a pedica oprala! Kaj je najbolje, mali sam nosi crijevo sada, a prije je vristao, jednostavno se vec naviknuo! I nabavite to ta usisavac, nema boljeg!
..
[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 8:21:48)

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 8:30:20)

uh maya [sm=smiley31.gif]
konačno i mi doživjeli da se d sam usisava,do pred mj dana smo ga držali oboje i jedva nekak

danery -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 10:27:12)

potpis za kečerske zahvate sa aspiratorom [sm=smiley36.gif]
al ja sam već magistrirala solo usisavanje bez pomoćnika....jednostavno bejb natankam,malo pustim da se slinci omekšaju,pa onda nju na krevet,kleknem nad nju tak da joj ruke obuhvatim koljenima,listovima pridržavam i navali miško.....ide ko podmazano....
kad je mm kod kuće,onda je sav bitan što joj kaaaaaaaaao drži glavu da miruje,a mala se bacaka ko barakuda i urla 39x jače i duže nego kad to same odradimo....

Tanjica Tanja -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 10:35:02)

Ja isto H. obuhvatim kečerskim zahvatom i piči brale[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

sretnabeba4 -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 13:29:55)

znači instrukcije o uporabi sam dobila. sad jedino potjeram mm u Mađariju da kupi jer je tamo jeftinije i piči na nos dok budemo sami doma!!!
ali moram reći da je danas malčice bolja situacija s nosekom. proljev nas napustila, zubići izbijaju donje dvojkice i nadam se da bude do sutra i to prošlo.

svim ostalim bubanim [sm=duda.gif] želim brzo ozdravljenje.

maryann01 -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 22:43:12)

mi smo već inventar u klinici[sm=smiley36.gif]
moji dečki su bolesni,stariji ima temp. i kašlje,a malac opet upalu očiju,opet tobrex kapi i mast,za tjedan dana kontrola. to se sve događa isto od nosića makar mu usisavam sa aspiratorom.

stars777 -> RE: Naša mala klinika (24.2.2012 22:48:57)

dečkima brzi oporavak
[sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 7:39:38)

[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

mamino zlateko -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 8:10:47)

mi se prijavljujemo najvjerojatnije sa upalom mjehura ali nije sigurno...moramo u ponedjeljak odnesti mokracu na pretrage,a kak bumo to ucinili,to jos neznamo...kupili smo jucer tutu pa se sad ucimo,nekako cemo ju podmitit nadam se da se popisa..

lidac0605 -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 8:39:53)

Pa moraš sterilno uzet urin,a ne iz kahlice.Kupi u apoteci par vrećica za uzimanje urina i zalijepi joj,tak maloj djeci se tak uzima urin...
Nek brzo ozdravi!

mamino zlateko -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 8:44:53)

imamo i to al nam rekla pedica da vjerojatno necemo s time uspjeti jer je to bolje za muske...vidjet cemo,probat cemo svasta

modesty blaise -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 8:47:15)

IZVORNA PORUKA: danery

potpis za kečerske zahvate sa aspiratorom [sm=smiley36.gif]
al ja sam već magistrirala solo usisavanje bez pomoćnika....jednostavno bejb natankam,malo pustim da se slinci omekšaju,pa onda nju na krevet,kleknem nad nju tak da joj ruke obuhvatim koljenima,listovima pridržavam i navali miško.....ide ko podmazano....kad je mm kod kuće,onda je sav bitan što joj kaaaaaaaaao drži glavu da miruje,a mala se bacaka ko barakuda i urla 39x jače i duže nego kad to same odradimo....

ahaha...to točno tak i kod nas nekad izgledalo
a da se prijavimo u neki ring d...nas dve ...[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...još bumo nekaj i zaradile
nek metnu i blato ak buju platili extra[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

lidac0605 -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 8:50:39)

IZVORNA PORUKA: mamino zlateko

imamo i to al nam rekla pedica da vjerojatno necemo s time uspjeti jer je to bolje za muske...vidjet cemo,probat cemo svasta

a svašta...da dođeš recimo u bolnicu,ne bi joj nikak neg sa vrećicom uzeli urin.Ak ti se i popiša u kahlicu,možete dobit lažno pozitivan rezultat na neku bakteriju jer kahlica nije sterilna.

BUMBI -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 9:12:33)

Mz nadam se da će nalaz biti dobar[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

pincirotvajler -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 11:15:38)

i ja mislim ko lidac,nismo morali još to radit ali odkoga god sam čula za nalaz svi moral s tom nekom vrečicom

mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 12:04:24)

najgluplja stvar koju su izmislili je ta vrecica za hvatanje mokrace ,pogotovo za curice,mi nikada nismo uspjeli sa njom [sm=smiley13.gif]

mamino zlateko -> RE: Naša mala klinika (25.2.2012 12:51:45)

mala pcelice tako i nama rekla pedica da ta vrecica nije za cure i da necemo s time nista postic,jer ce samo nas popisat a u vrecici nece biti nista.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>