anaxx -> RE: Naša mala klinika (19.4.2012 11:20:35)
|
Čitala sam malo unatrag i vidim da ovo proljeće svi nekako istu muku mučimo... stalno se upale/temperature ili slično ponavljaju... meni je G kad je bio tako mali - dvije godine imao par upala uha za redom i tada smo ga cjepili protiv pneumokoka... i više nije bio bolestan osim nekih kratkih laganih prehlada isto mi se sad ponavljalo s T , slično kao i kod tebe Pepe, i T je prošli mjesec tri puta zakuha na skoro 40 temp. a sve osim nosića je bilo ok. bili smo dva puta krv vaditi, slikali pluča (kad je drugi puta zakuhao i tad im je slika bila malo sumljiva, ali ne toliko da bi mogli reći da se radi o nekoj upali nego da bi zbog nosića moglo do nje doći- tad smo dobili Sumamed 5 dana), 10 dana nakon sumameda ponovo temp. i nos curi treći put u mjesec dana... bili kod specijaliste uho-grlo.nos i dijagnoza je bila obična prehlada...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] nakon toga smo evo uspjeli biti 10 dana ok. iako nosić još navećer malo zeza, ali jućer smo ga svejedno uspjeli cjepiti protiv tog famoznog pneumokoka i nadam se da će kao i kod G to biti kraj upalama i visokim temperaturama. evo ja se raspisala, ali možda nekome posluži kao primjer i pomogne....
|
|
|
|