mala pcelica -> RE: Naša mala klinika (9.6.2012 22:43:25)
|
ok,to je njihova dijagnoza,ali očito je da djetetu ta terapija ne pomaze,zato mi nije jasno sto ga šopaju jednim te istim ljekovima,a on za 7 dana ponovo "pokupi" virus...jel oni njemu svaki put vade krv nanovo pa znaju da je virus ili onako "odakativno" daju dijagnozu? toliko trpanje kortikosteroidima ne znam koliko je pametno,pogotovo ako mu ne pomaze,a i taj ventolin isto nije mi jasno za svako kasljucanje oni daju djeci ventolin....oduvjek se znalo da ventolin liječi astmu,a isto tako da je jako loš za srce ...maja još nijednom hvala bogu nije dobila taj ventolin da koristi...dok joj je davala antib. da pije kod svake prehlade,konstantno je bila bolesna,ni ne ozdravi kako treba evo je nova prehlada i tako stalno i meni vise dopiz... i onda sam rekal dr da ne zelim vise da ju trpaju antib. nek joj da inekcije i sad svaki put problem riješen kod jače prehlade....i puuuuno manje je bolesna nego prije ...ispada da sto ju menje vodim kod dr ona je sve duze zdravija.....prije sam ju vodila za svako curenje nosa i kasljucanje,sad vise ne,osim u slučaju temperature ili onog suvog iritirajuceg kaslja i to samo da pregleda pluca i nista vise...ne znam sta da ti vise kazem toliko mi je zao sto se tako jako mucite,rado bi vam pomogla ali ne znam kako [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|